Arctic P12 PWM A-RGB 120mm 3 adet - 840,10 TL

aylık 7.90TL adamlar dünyanın şeyini veriyor bir sürü ayrıcalık var hala yoksa zaten çok şey kaçırıyorsun
Amazon dan falan neredeyse alışveriş yapmıyom ki

p14 mü p12 mi kasa fanı 2 sindede statik basınç yazıyor 2 side acaba sıvı veya hava soğutucular için mi
Evet o kullanımlar için, kasa fanı olarak bir esprisi yok pek bir hava üfleyemiyorlar.

he 2 side onun için kasa için düşündüydüm acaba alsam mı diye yeni sistem alınca onda kullanırım diyede almadığım iyi olmuş tşkler :d
Ben yıllardır Arctic fanlar kullanıyorum artık artı-eksi yönlerini biliyorum o yüzden. Şu an kasada önce P12 Bionix takılı, hava üflemesi bariz daha zayıf diğerlerine göre.

Ben yıllardır Arctic fanlar kullanıyorum artık artı-eksi yönlerini biliyorum o yüzden. Şu an kasada önce P12 Bionix takılı, hava üflemesi bariz daha zayıf diğerlerine göre.
anladım arctic fanlar kasa için iyi mi peki iyi mi? derken hem soğutma hem sessizlik açısından alacağım zaman senden öneri alabilirim :D

anladım arctic fanlar kasa için iyi mi peki iyi mi? derken hem soğutma hem sessizlik açısından alacağım zaman senden öneri alabilirim :D
KASA FANI olarak F14 PWM > P12, P14

Ben rgb tutkusu yüzünden hem kasa fanı hem de egzoz fanı olarak kullanıyorum. Böyle bir merakınız yoksa kasa fanı olarak F serisi daha uygun.

Dostlar bu fanların RGB olmayan versiyonunda geçen yaz yaklaşık 15 tane aldım. 2x 5'li paket, 5 adet de tekli paket şeklinde. Bilgisayarlarımdaki sesi azaltmak için gerek kasa gerekse sıvı soğutma fanlarını artic ile değiştirdim. O kadar sessiz ki kasanın çalıştığını duymuyorsunuz bile. O zamanlar fan'ın tanesi 80 liraya gelmişti. 200-250 liraya kadar bu fanlara ödenir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,647
Üyeler
184,196
Son üye
ardacr57
Geri