eğer böyle ise geçmiş olsunOyle yapınca da düzelmiyor
Kulaklıgın kronik derdi o
Agzinin dibine kadar dayamazsan ses gitmiyor karşıya.
İnsanlara almamaları konusunda çok rehber hazırladım laf anlattim da isteeğer böyle ise geçmiş olsun
bilgilendirme için teşekkür ederim.
siz söyledikten sonra denedim ve evet son sesde ufaktan bir ses geliyor ama duyduğum en ufaklardan sesi bir tık azaltınca kesiliyor zaten.Arkadaşlar bu sabah kulaklığı aldım yaklaşık 1 saattir deniyorum. Şimdi sizlere bu kulaklık aslında nasılmış doğru bildiğimiz yanlışları ve önyargıları kısaca anlatayım.
Öncelikle 7.1 mi değil mi yorumları çok fazlaydı o yüzden windows sonic üzerinden uzamsal ses desteğini açıp hemen bir cs go girdim. Sol tarafımdan geçen mermiyi soldan duyuyorum. Sağ arkamda yürüyen takım arkadaşımı yine o yönden duyuyorum. Elimdeki silahın şarjörünü değişirken bile sanki gerçekten elimde değişsem ses nereden gelecekse aynı şekilde duyuyorum. Sizi bilmem ama böyle bir performansa ben 7.1 derim hatta altını da çizerim.
Müzik kısmına gelecek olursak max sesi gayet yeterli ve insanı doyurabilecek düzeyde. Ha daha fazla olabilir miydi olabilirdi ama kimsenin 5 dakikadan fazla bundan daha yüksek bir ses seviyesinde dinleyeceini sanmam. Baslar tok ve doyurucu, tizler temiz ve ince. Müzik kısmında da oyunda olduğu gibi oldukça tatmin etti. Üstelik kulaklığı boynunuza indirip sesi fulleyince de dışardan gayet iyi bir şekilde duyulduğunu da belirteyim. (Aksi yönde iddialar vardı.)
Yaşadığım bir tek problem var o da yüksek ihtimal kendi bilgi eksikliğimden dolayı yaşadığım bir sorun. Biraz da onun için yazıyorum. Kulaklık boştayken sesin yüksekliğine bağlı bir cızırtı, parazit ses geliyor. Harici hopörlörüm kasanın arkasına bağlıyken ön panelden, son hopörlörü çıkartıp arkadan vs bir çok şekilde denedim çözüm alamadım. Bunun olması normal mi onu bile bilmiyorum. Kulaklığın kendisinden değil de belli bir ayarımdan vs olabileceğini düşünüyorum çünkü kulaklığı telefonumda da denedim bir problem çıkmadı. Şuan ufak bir pürüz gibi geliyor bana umarım ona da çözüm bulurum.
İyi forumlar.
hocam anakart gigabyte h410m hAnakartın iyi değilse muhtemelen o cızırtı cozemezsin
Hayirli olsun iyi günlerde kullan
Kesinlikle patlama vs yaşamadım. Deneyimlerime de güveniyorum çünkü çok güçlü ritimleri olan enstrümantal 140+ bpm müzikler de dinliyorum rock ve metal ağırlıklı. Hiçbir şekilde sorun yapmadı gayet doyurucuyüksek seste baslar patlıyor mu bir de tizler belli oluyor mu yüksek seste yani enstürmantal müzik ve yüksek sesli bas ağırlıklı dinlenir mi
Kulaklık takılı iken telefondan görüşmeler ve bilgisayarda discord görüşmeleri yaptım mikrofon 10 numara 5 yıldız bence genelleme ve kronik sorun gibi güçlü kelimeler kullanmayalımOyle yapınca da düzelmiyor
Kulaklıgın kronik derdi o
Agzinin dibine kadar dayamazsan ses gitmiyor karşıya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Müzik için alınır güzel kulaklik .
Dostum elimde suan arctis 1 varhocam anakart gigabyte h410m h
Kesinlikle patlama vs yaşamadım. Deneyimlerime de güveniyorum çünkü çok güçlü ritimleri olan enstrümantal 140+ bpm müzikler de dinliyorum rock ve metal ağırlıklı. Hiçbir şekilde sorun yapmadı gayet doyurucu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kulaklık takılı iken telefondan görüşmeler ve bilgisayarda discord görüşmeleri yaptım mikrofon 10 numara 5 yıldız bence genelleme ve kronik sorun gibi güçlü kelimeler kullanmayalım
Dostum 5 gündür aralıksız kullanıyorum bi problem yaşamadım ne mikrofonda ne de başka bir şeyde. Buna yapacak bir şey yok senin sözüne karşı benim sözümDostum elimde suan arctis 1 var
Daha önce arctis 3 vardi
Konuya hakim olmasam haklisin kullanmamaliyim ama konuya hakimim acikca sorunlu olduğunu soyleyebilirim
Kulaklik telefonda harika calisiyor mikrofon kismi
Ama bilgisayarda saçmalıyor
Z serisi anakartim var yani intel anakartlarin babası
Bunda bile sorun yapabiliyor.
Düzenliyorum yukarida yazmissinDostum 5 gündür aralıksız kullanıyorum bi problem yaşamadım ne mikrofonda ne de başka bir şeyde. Buna yapacak bir şey yok senin sözüne karşı benim sözüm![]()