OsmanYiğit
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Selam, laptop kullanıyorum ve dün sabaha kadar gayet normal kullanıyordum hiç bir sorun yoktu. Dün sabah kulaklığı bağladım yine müzik dinlemeye başlayacaktım ama ses bi türlü kulaklıktan gelmiyor, sayısısz kere açtım kapadım, bilgisayarı aynı şekilde açtım kapadım kurcaladım birşeyleri, kulaklığı sıfırladım, bir türlü düzelmedi. Dedim belki bluetooth modülünde sıkıntı vardır aynı kulaklığı aux kablosu ile denedmi yine anyı şekilde ses çıkışını almıyor. Sonra gittim normal oyuncu kulaklığımla USB takıp denedim. kulaklığın RGB ışıkları geliyor ama ses çıkışı yine asla gelmiyor. Aynı şekilde bluetooth kulaklığı bağladığımda da kulaklığın her fonksiyonu kullanılıyordu (Şarkı ilerletme, ses yükselte alçaltma vs.) ama ses çıkışı olarak algılanmıyordu. Ne yapsam çözemedim youtubeden sayısız çözüm izledim ama bir türlü olmadı. Lütfen böyle bir sorunla karşılaşan ya da anlayan hocalarım varsa yardım edebilirmi?
Laptop : Asus TUF A15(2024)
Kulaklık : WH1000XM5 (Farklı bir USB kulaklıklada denedim ama modelini hatırlamıyorum.)
*İkinci foto da ses çıkışı kısmında gözükmüyorlar.
Laptop : Asus TUF A15(2024)
Kulaklık : WH1000XM5 (Farklı bir USB kulaklıklada denedim ama modelini hatırlamıyorum.)
*İkinci foto da ses çıkışı kısmında gözükmüyorlar.