Yardım Arctis 1 wireless alınır mı?

BurakPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
553
Arkadaşlar Arctis 1 Wireless almak istiyorum. Bu kulaklığı hem oyun için hem de dışarıda normal kulaklık olarak kullanmak için almak istiyorum. Tasarımı gayet güzel ve dışarıda sırıtmayacak bir kulaklık. Fakat bunlar sadece görüşün olarak böyle. Özellikleri vs. nasıl? Yanlış hatırlamıyorsam Abdullah abi videosunda 7.1 olmadığından, fakat windows üzerinden sanal olarak aktif edilebileceğinden bahsediyor. Rampage Forte Y kullanıyorum ve gayet memnunum. Forte Y'den daha iyi bir 7.1 sunabilir mi bana?

Fury X daha iyi.

Dediğim gibi oyuncu kulaklığı olduğunu belli etmeyecek ve ben bunu dışarıda da kullanabileceğim.
Fury X de belli etmiyor. Sadece azıcık yeşil bi yer var onun dışında düz siyah. Hem mikrofonu da çıkıyor.

Arkadaşlar Arctis 1 Wireless almak istiyorum. Bu kulaklığı hem oyun için hem de dışarıda normal kulaklık olarak kullanmak için almak istiyorum. Tasarımı gayet güzel ve dışarıda sırıtmayacak bir kulaklık. Fakat bunlar sadece görüşün olarak böyle. Özellikleri vs. nasıl? Yanlış hatırlamıyorsam Abdullah abi videosunda 7.1 olmadığından, fakat windows üzerinden sanal olarak aktif edilebileceğinden bahsediyor. Rampage Forte Y kullanıyorum ve gayet memnunum. Forte Y'den daha iyi bir 7.1 sunabilir mi bana?
Kesinlikle ss al, ürünün arkasında duran bir firma tüm ekipmanlarım ss. Tavsiye edilir.

1608720676347.png

1608720700555.png

İkisi arasında çok büyük fark var ve Fury X oyuncu kulaklığı olduğunu belli ediyor.
Post automatically merged:

@Toxpox senin fikrin nedir? Yanlış hatırlamıyorsam sen de Arctis 1 Wireless kullanıyordun.

Geri