Doğrudur. 7 de olan sürücüyü kullanıyor arctis 1 wirelessevet farkındayım fiyatlara arctis 7 ye itopyadan arctis 1 e hepsiduradadan bakmıştım çünkü karşma direk o çıktı
Post automatically merged:
internet te bir kanalda 1 wireless de arctis 7 sürücülü kulaklık diye video var
bu ne kadar doğrudur acaba
Doğru dostum 2019 da ki güncelleme ile Arctis 1,3,5 e 7 nin sürücüsü uygulandı yani adamlar düşük modellerini çaresiz bırakip cimrilik yapmadı. Bende arctis 1 wirelles almayı düşünüyorum ama sorun şurda beyaz kulaklık seviyorum ve telefonum iphone. Arctis 5 ile 7 arasında gidip geliyorumevet farkındayım fiyatlara arctis 7 ye itopyadan arctis 1 e hepsiduradadan bakmıştım çünkü karşma direk o çıktı
Post automatically merged:
internet te bir kanalda 1 wireless de arctis 7 sürücülü kulaklık diye video var
bu ne kadar doğrudur acaba
2. el arctis 7 arıyorum ben de 900 tl civarıDoğru dostum 2019 da ki güncelleme ile Arctis 1,3,5 e 7 nin sürücüsü uygulandı yani adamlar düşük modellerini çaresiz bırakip cimrilik yapmadı. Bende arctis 1 wirelles almayı düşünüyorum ama sorun şurda beyaz kulaklık seviyorum ve telefonum iphone. Arctis 5 ile 7 arasında gidip geliyorum
Benimde acelem yok indirim günlerini bekliyorum, arctis 5 veya 7 düşerse direk alacam. 2. ellere güvenemiyorım ben. Burda biri arctis 3 ü 400 den veriyor, kullanılmamış. Şu anlık düşünüyorum2. el arctis 7 arıyorum ben de 900 TL civarıya da 2. el cloud 2 alıcam asla 0 ına 800 TL vermem cloudun. temiz cloud 2 550 500 TL civarında bulunuyor