Arctis 1 wireless mı? Arctis 7 mi?

Clomded

80+
Reaksiyon skoru
6
Kablosuz bir kulaklık almayı düşünüyorum ve bu ikisi arasında kaldım sizce arasındaki farka değer mi arctis 1 wireless (1000TL) arctis 7 (1500TL)

ben arctis 7 alırdım ama bu fiyatlara alınmaz arctis serisi bence.

Paran varsa arctis 7, her açıdan daha iyi bir kulaklık. Fiyatlarda böyle değil biri 850 biri 1266 gibi bir şey. Paran yoksa da 1 wirelessta alınabilir, güzel bir kulaklık, işini görür

evet farkındayım fiyatlara arctis 7 ye itopyadan arctis 1 e hepsiduradadan bakmıştım çünkü karşma direk o çıktı
Post automatically merged:

internet te bir kanalda 1 wireless de arctis 7 sürücülü kulaklık diye video var
bu ne kadar doğrudur acaba

Son düzenleme:
evet farkındayım fiyatlara arctis 7 ye itopyadan arctis 1 e hepsiduradadan bakmıştım çünkü karşma direk o çıktı

Doğrudur. 7 de olan sürücüyü kullanıyor arctis 1 wireless

Doğru dostum 2019 da ki güncelleme ile Arctis 1,3,5 e 7 nin sürücüsü uygulandı yani adamlar düşük modellerini çaresiz bırakip cimrilik yapmadı. Bende arctis 1 wirelles almayı düşünüyorum ama sorun şurda beyaz kulaklık seviyorum ve telefonum iphone. Arctis 5 ile 7 arasında gidip geliyorum

Doğru dostum 2019 da ki güncelleme ile Arctis 1,3,5 e 7 nin sürücüsü uygulandı yani adamlar düşük modellerini çaresiz bırakip cimrilik yapmadı. Bende arctis 1 wirelles almayı düşünüyorum ama sorun şurda beyaz kulaklık seviyorum ve telefonum iphone. Arctis 5 ile 7 arasında gidip geliyorum
2. el arctis 7 arıyorum ben de 900 tl civarı :D ya da 2. el cloud 2 alıcam asla 0 ına 800 tl vermem cloudun. temiz cloud 2 550 500 tl civarında bulunuyor

2. el arctis 7 arıyorum ben de 900 TL civarı :D ya da 2. el cloud 2 alıcam asla 0 ına 800 TL vermem cloudun. temiz cloud 2 550 500 TL civarında bulunuyor
Benimde acelem yok indirim günlerini bekliyorum, arctis 5 veya 7 düşerse direk alacam. 2. ellere güvenemiyorım ben. Burda biri arctis 3 ü 400 den veriyor, kullanılmamış. Şu anlık düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri