Neler Yeni

Arctis 5 vs Arctis 1 wireless

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Sizce hangisi alınmalı, bir de steelseries kulaklarında kronik sorun varmış diye okudum, doğruluk oranı nedir

Mehmet Anıl

80+ Silver
Sizce hangisi alınmalı, bir de Steelseries kulaklarında kronik sorun varmış diye okudum, doğruluk oranı nedir
yalan arctis 5 daha iyi ama arctis 1 weireless adi üstünde weireless arctis 5 kablolu rgb si var ona göre ki arctis 1 daha weireless pahalidir

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yalan arctis 5 daha iyi ama arctis 1 weireless adi üstünde weireless arctis 5 kablolu RGB si var ona göre ki arctis 1 daha weireless pahalidir
Yani arada o kadar fark yok, bütçeye bakmadan hangisini tercih edersin. Şu an büyük ihtimal arctis 5 te karar kıldım ama arctis 1 wireless ona yakın derecede iyise 100 verir kablosuz kullanırım

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Yani arada o kadar fark yok, bütçeye bakmadan hangisini tercih edersin. Şu an büyük ihtimal arctis 5 te karar kıldım ama arctis 1 wireless ona yakın derecede iyise 100 verir kablosuz kullanırım
Artics 1 wirelles artic 7 sürücülerine sahip ve wirelles ben olsam 1 alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbirini önermem, fiyatına göre kötü ürünler.
Bu bütçede HS serisine bakın, emin olun daha iyiler.
Hocam yapmayın işte birinde karar kılıyorum sonra değişik yorumlar geliyor. Arctis serisi en popüler kulaklıklar arasında be ben bir şikayet edeni görmedim. Ne açıdan kötü söyler misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artics 1 wirelles artic 7 sürücülerine sahip ve wirelles ben olsam 1 alırım
Tam olarak ne farkları var, arctis 1 wireless ondan sonra direk 1300 e çıkıyor. Tam anlamdıramadım. 7 sürücülerine sahipse neden 7 wireless bu kadar pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Uğur can Menteşe
Arkadaşım Arctis 5 kullanıyor. Mükemmel bir kulaklık. Gönül rahatlığı ile alabilirsin. Bütçesine göre muazzam bir kulaklık. Al geç yorumlara baktıkça fikirlerin değişir.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Hocam yapmayın işte birinde karar kılıyorum sonra değişik yorumlar geliyor. Arctis serisi en popüler kulaklıklar arasında be ben bir şikayet edeni görmedim. Ne açıdan kötü söyler misin?

Tam olarak ne farkları var, arctis 1 wireless ondan sonra direk 1300 e çıkıyor. Tam anlamdıramadım. 7 sürücülerine sahipse neden 7 wireless bu kadar pahalı
Mehmet abinin yayınları takip edenler bilir baya bir şekilde tavsiye ediyodu abdullah abi kullanıyordu ve oda memnundu içinde 7 sürücüsü var

Tasarım farkı var bende bilmiyorum neden ucuz ama alınır gerçekten iyi bende ilerde 2 3 aya almayı düşünüyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam kulaklık kötü değil.
Fiyatına göre kötü, asla o fiyatı hak etmiyor.
HS serisi ile karşılaştır hemen hemen aynı fiyattalar.
HS tokat manyağı eder, Arctis almayın.
Paranızs yazık, zaten 3 5 aynı sürücüleri.
Tek fark tasarım ve uyumluluk.
Witeles 1 ile 7 de aynı sürücülere sahip.
Ben almam, önermem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Hocam kulaklık kötü değil.
Fiyatına göre kötü, asla o fiyatı hak etmiyor.
HS serisi ile karşılaştır hemen hemen aynı fiyattalar.
HS tokat manyağı eder, Arctis almayın.
Paranızs yazık, zaten 3 5 aynı sürücüleri.
Tek fark tasarım ve uyumluluk.
Witeles 1 ile 7 de aynı sürücülere sahip.
Ben almam, önermem.
Peki hs serisinde arctis 5 e denk fiyatlı bir model söylebilir misin? Bir de diyelim steelseries alacaksın arctis 1 wireless mı alırsın arctis 5 mi?

Mehmet abinin yayınları takip edenler bilir baya bir şekilde tavsiye ediyodu abdullah abi kullanıyordu ve oda memnundu içinde 7 sürücüsü var

Tasarım farkı var bende bilmiyorum neden ucuz ama alınır gerçekten iyi bende ilerde 2 3 aya almayı düşünüyorum
1 wireless mı yoksa 5 mi , wireless şu anda daha cazip geliyor araştırmaktan da yoruldum farkları neler diye

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ben Arctis 1 kullanıyorum memnunum herhangi bir sorunu yok, ama Arctis 1 wireless a o kadar para verilmez Arctis 5 al geç daha iyi.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Peki hs serisinde arctis 5 e denk fiyatlı bir model söylebilir misin? Bir de diyelim Steelseries alacaksın arctis 1 wireless mı alırsın arctis 5 mi?

1 wireless mı yoksa 5 mi , wireless şu anda daha cazip geliyor araştırmaktan da yoruldum farkları neler diye
1 wirelles al hatta mehmet abi konuyu görsün cevabı al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,911
Üyeler
164,747
Son üye
MrFebra
Top Bottom