Neler Yeni

Arctis 5 vs Arctis 1 wireless

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Turkcell den alıcağıma İtopyadan alır kargo beklerim daha iyi.

Artıdan benim kargom 2 günde gelmişti bu virüs sürecinde.
Dostum yorumları okudum 1 ay geçenler var, bir de ben Gaziantepte yaşıyorum artık 10 aya mı gelir bilinmez. Turkcell de be gibi bir sorun olur ki o da büyük şirket. Trendyol ve hepsiburada gibi yerlere güvenmiyorum

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dostum yorumları okudum 1 ay geçenler var, bir de ben Gaziantepte yaşıyorum artık 10 aya mı gelir bilinmez. Turkcell de be gibi bir sorun olur ki o da büyük şirket. Trendyol ve hepsiburada gibi yerlere güvenmiyorum

Sana kalmış burdan sonrası.

T.P.G.

80+ Titanium
HS70 Pro ya da Alpha, Alpha S alın.

HS serisi Archos e göre çok daha iyi.
Arctis in artıları;
Rahat
Tasarım

HS50 nin artıları;
Rahat
Sağlam
Mici daha iyi
Çok daha iyi ses katılabilir

Arctis serisinin sesi kısık. Cidden kısık. Kablosuz isterseniz HS70 ya da 70 Pro alın. Yoksa Alpha S en iyisidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
HS70 Pro ya da Alpha, Alpha S alın.

HS serisi Archos e göre çok daha iyi.
Arctis in artıları;
Rahat
Tasarım

HS50 nin artıları;
Rahat
Sağlam
Mici daha iyi
Çok daha iyi ses katılabilir

Arctis serisinin sesi kısık. Cidden kısık. Kablosuz isterseniz HS70 ya da 70 Pro alın. Yoksa Alpha S en iyisidir.
Ben pc dışında otobüste, kütüphane gibi yerlerde de kullanmak istiyorum. Hs serisi ağır oyuncu kulaklığı

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Ben PC dışında otobüste, kütüphane gibi yerlerde de kullanmak istiyorum. Hs serisi ağır oyuncu kulaklığı
Arctis 1 wireless öneririm.

Ses kısık değil. Arkadaşım arctis 3 kullanıyor ve cs de güzide. Çok rahat ses kasabildiğini söylüyor.
Rahatlık konusunda mükemmel. 10 saatten fazla kullanıyor ve resmen hissedilmeyecek kadar rahat olduğunu söylüyor.
Ayrıca mikrofonu gerçekten çok kaliteli.
Tasarım konusunda zaten söylenecek bir şey yok.

Yerinizde olsam Arctis 1 wireless alırdım. Zaten dışarıda da kullanmayı düşünüyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ

Ses kısık değil. Arkadaşım arctis 3 kullanıyor ve cs de güzide. Çok rahat ses kasabildiğini söylüyor.
Rahatlık konusunda mükemmel. 10 saatten fazla kullanıyor ve resmen hissedilmeyecek kadar rahat olduğunu söylüyor.

Yerinizde olsam Arctis 1 wireless alırdım. Zaten dışarıda da kullanmayı düşünüyorsunuz.
Arctis 5 daha kaliteli diye işittim, aralarında 100 lira var ve arctis 1 wireless daha iyiyse almayı düşünüyorum. Bir de bu tip kulaklıklar indirime giriyor mu? Girerse arctis 7 bile alabilirim.

T.P.G.

80+ Titanium

Sesi kısık "müzik için" oyunda pek önemli değil.

Dışarıda kullanılacaksa Arctis 3 alın. Ya da Arctis 1 Wireless. Bence Arctis 3 daha şekil ama size kalmış. Kötü değiller ama fiyatlarını hak etmiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Hiçbirini önermem, fiyatına göre kötü ürünler.
Bu bütçede HS serisine bakın, emin olun daha iyiler.
İnternetten bakıyorum fiyat karmaşası var. Bu ürün neden 760, aynı itopyada beyaz 1050 lira. Steelseries arctis 5 e denk olanı hangisi söyleyebilir misin. Ayrım yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesi kısık "müzik için" oyunda pek önemli değil.

Dışarıda kullanılacaksa Arctis 3 alın. Ya da Arctis 1 Wireless. Bence Arctis 3 daha şekil ama size kalmış. Kötü değiller ama fiyatlarını hak etmiyorlar.
Kardeşim bana hs serisinin fiyatlarını çıkarabilir misin?
Mesela bak bu siteye carbonu 760 larda, beyazı 1000 küsür nasıl oluyor. Hs serisinden kulaklık alabilirim ama fiyatlar karışık hangisini alacam şaşırdım. Bana bir de arctis 5 ile denk olanı söyler misin?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
İnternetten bakıyorum fiyat karmaşası var. Bu ürün neden 760, aynı itopyada beyaz 1050 lira. Steelseries arctis 5 e denk olanı hangisi söyleyebilir misin. Ayrım yapamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim bana hs serisinin fiyatlarını çıkarabilir misin?
Mesela bak bu siteye carbonu 760 larda, beyazı 1000 küsür nasıl oluyor. Hs serisinden kulaklık alabilirim ama fiyatlar karışık hangisini alacam şaşırdım. Bana bir de arctis 5 ile denk olanı söyler misin?
Yerinizde olsam Arctis 1 wireless alırdım. Dışarıda kullanacağın için tasarımın da güzel olması gerek.
HS serisi biraz kaba duruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Yerinizde olsam Arctis 1 wireless alırdım. Dışarıda kullanacağın için tasarımın da güzel olması gerek.
HS serisi biraz kaba duruyor.
Valla hocam delirmeme az kaldı. Tam alacam diyorum biri ordan başka bir şey söylüyor sonra iptal ediyorum. Başka bir şey alacam diyorum yine aynı şey oluyor. Hs serisi gözüme güzel geldi şu anlık sade duruyor. Kafamda şu an steelseries arctis 5 var hala. Arkadaşa soru sordum bakayım ona göre son kararımı verecem

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
Hertürlü arctis 1 wireless arctis 7 sürücülerine sahip . Kendimde kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular