Neler Yeni

Arctis 7 - cloud 2 - cloud alpha

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Beyler sizce hangisi daha iyi her kafadan farklı ses çıkıyor hangisi oyunlar için felan daha ideal

T.P.G.

80+ Titanium
Anakartın ne? Cloud ll alınmaz şu an onun yerine Kraken T.E. daha iyi. Cloud Alpha aralarında en iyileri ama anakartının ses yongası önemli

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dizüstü Rog kullanıyorum kraken için razer ın en kötü kulaklığı diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartın ne? Cloud ll alınmaz şu an onun yerine Kraken T.E. daha iyi. Cloud Alpha aralarında en iyileri ama anakartının ses yongası önemli
.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,768
İsim
Toxpox
Kesinlikle Arctis7 öneriyorum. Cloud 2 nin zamanı geçti artık ayrıca müzik-eğlence konusunda kendileri baya kötü idi. Cloud Alpha'da müzik-eğlence işini biraz daha geliştirdiler ama bence yeterli değil. Ayrıca Arctis7'nin Wireless olması baya büyük +
Ayrıca Arctis 7 nin rakibi bunlar değil Cloud Alpha S

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Beyler sizce hangisi daha iyi her kafadan farklı ses çıkıyor hangisi oyunlar için felan daha ideal
Ben arctis 7 öneririm. Arctis 7 2019 edition. Kullanan arkadaşlarım acayip memnunlar.

T.P.G.

80+ Titanium
Dizüstü Rog kullanıyorum kraken için razer ın en kötü kulaklığı diyorlar

.
Kraken X Lite ve KRAKEN X senin dediklerin. Arctis sakın alma. Deneyimledim hem sesleri kısık hemde fiyatına göre iyi ses kasılmıyor. Kraken T.E. alın.

Kesinlikle Arctis7 öneriyorum. Cloud 2 nin zamanı geçti artık ayrıca müzik-eğlence konusunda kendileri baya kötü idi. Cloud Alpha'da müzik-eğlence işini biraz daha geliştirdiler ama bence yeterli değil. Ayrıca Arctis7'nin Wireless olması baya büyük +
Ayrıca Arctis 7 nin rakibi bunlar değil Cloud Alpha S
Arctis 7 nin rakibi HS70 PRO ve HS70 PRO daha iyi. Arctis serisinn olayı sadece rahatlık ses kasma konusunda fiyatına göre başarısızlar.

Kraken T.E. en kötü kulaklık :D @snowfoxstache bu bir yerden tanıdık sanki :D.

Kraken T.E. ya da Cloud Alpha S şu an en iyiler,. Bütçe yeterse Alpha S alın. Yetmezse Kraken T.E.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,768
İsim
Toxpox
Kraken X Lite ve KRAKEN X senin dediklerin. Arctis sakın alma. Deneyimledim hem sesleri kısık hemde fiyatına göre iyi ses kasılmıyor. Kraken T.E. alın.

Arctis 7 nin rakibi HS70 PRO ve HS70 PRO daha iyi. Arctis serisinn olayı sadece rahatlık ses kasma konusunda fiyatına göre başarısızlar.

Kraken T.E. ya da Cloud Alpha S şu an en iyiler,. Bütçe yeterse Alpha S alın. Yetmezse Kraken T.E.
HS70 PRO'nun Arctis 7 2019 ye göre rahatlığı, ses yalıtımı, mikrofonu daha kötü ayrıca müzik/eğlence konusunda da kötü sadece ses kasma konusunda biraz daha iyi. Kulaklığı sadece ses kasma için kullanacağını sanmıyorum ki biraz ses kasma farkı için diğer avantajları çöpe atmak da mantıksız geliyor.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert

kRaKeN RaZeRıN YüZ kArAsI MoRuQ
bu arada kulaklıkların isminlerini tam bilmeden böyle şeyler yazmayın komik duruma düşüyorsunuz :D

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan

Ben zaten şuan arctis 7 kullanıyorum sadece sizce hangisi daha iyi diye sordum ve dediklerinizin hiçbiri yok arctis 7 de

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,768
İsim
Toxpox
Ben zaten şuan arctis 7 kullanıyorum sadece sizce hangisi daha iyi diye sordum ve dediklerinizin hiçbiri yok arctis 7 de
aslında bir şey dememiş HS70 PRO ile rakip olduğunu ve HS70 PRO nun daha iyi olduğunu iddia etmiş. Ses kasma konusunda evet HS70 PRO biraz öne geçiyor ama diğer yönleri karşılaştırdığımızda Arctis 7 2019 çok daha ön plana çıkıyor. HS70 PRO belki en iyi F/P wireless kulaklık olabilir ama kesinlikle genelde Arctis 7 2019 u geçemez hatta bence kıyaslanamaz.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
aslında bir şey dememiş HS70 PRO ile rakip olduğunu ve HS70 PRO nun daha iyi olduğunu iddia etmiş. Ses kasma konusunda evet HS70 PRO biraz öne geçiyor ama diğer yönleri karşılaştırdığımızda Arctis 7 2019 çok daha ön plana çıkıyor. HS70 PRO belki en iyi F/P wireless kulaklık olabilir ama kesinlikle genelde Arctis 7 2019 u geçemez hatta bence kıyaslanamaz.
Ben bi önceki yazdığı için demiştim ses kısık felan bişeyler demiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Hocam gördüğün gibi arkadaş biraz ön yargı ile yaklaşıyor. Herkes arctis 7 nin başarısını biliyor ve bir çok yerde en iyi kulaklık seçildi. Maalesef bu arkadaş arctis 3 kullanmış diye tüm serisini gömmeye devam ediyor. Arctis 7 her açıdan rakiplerine göre daha iyi. Hs70 sadece arctis 1 wireless ile kıyaslanabilir çünkü aynı platformda. Arctis 1 wireless bile hs70 e bin basarken burda ki eleştirilerin ne kadar subjektif olduğunu anlayabilmişsindir umarım

Kardeşim 1 hafta önce konuştuk bu sefer çıtayı arctis 7 ye kadar çıkarmışsın. Hs70 arctis 1 wirelessın dengi ve ona göre çok aşağıda kalıyor. Yapma Allah aşkına sürekli yorumların değişiyor. 1 hafta önce arctis 1 wireless için yorum yapmam diyordun şimdi arctis 7 yi gömmeye çalışıyorsun.

Top Bottom