Neler Yeni

arctis 7 wirelles vs hyperx cloud 2 (kablolu)

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tolgahan Çakır
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere bir kac gündür düsünüyorum şuan kullandığım arctis 7 wirelles var fakat satıp hyperx cloud 2 almayı düsünüyorum daha çok ses kasmak amaçlı kullanmak istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum? arctis 7 de sesleri net anlıyamıyorum

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bende arcits7 var sesler cok iyi bence net alamiyorsan belki sorun vardir yada sonar kullanabilirsin ayar yapip

En İyi Cevap
3
Millet iyice ne yapacağını şaşırdı... Neden cloud 2 dersem kesin herkes kullanıyor o yüzden dersiniz dime.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tolgahan Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende arcits7 var sesler cok iyi bence net alamiyorsan belki sorun vardir yada sonar kullanabilirsin ayar yapip
yaptığın ayar varsa benimle paylaşır mısın reis

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
yani kulaklikta bir sıkıntı olabilir öyle problem çekmemiştim ben hiç kablosuz iyi bir kulaklıktan kablolu iyi bir kulaklığa geçmek mantıksız benim gözümde

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Sonar kullanmayı deneyebilirsiniz. Ben de 2 yılı aşkın süredir Arctis 7 kullanıyorum ve hiç bir ayar yapmadığım halde sesleri çok rahat bir şekilde algılayabiliyorum. 7.1 açık ve kapalı şekilde denemek de faydalı olabilir sizin için. Ama illa kulaklık değiştirmek istiyorsanız tavsiyem yine kablosuz bir kulaklık arayışında olmanız yönünde olur keza kablosuz kulaklığın rahatlığına alıştıktan sonra kablo gerçek bir yük gibi geliyor insana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Tolgahan Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonar kullanmayı deneyebilirsiniz. Ben de 2 yılı aşkın süredir Arctis 7 kullanıyorum ve hiç bir ayar yapmadığım halde sesleri çok rahat bir şekilde algılayabiliyorum. 7.1 açık ve kapalı şekilde denemek de faydalı olabilir sizin için. Ama illa kulaklık değiştirmek istiyorsanız tavsiyem yine kablosuz bir kulaklık arayışında olmanız yönünde olur keza kablosuz kulaklığın rahatlığına alıştıktan sonra kablo gerçek bir yük gibi geliyor insana.
sonar ayarının ekran görüntüsünü paylaşır mısın kankam

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
sonar ayarının ekran görüntüsünü paylaşır mısın kankam
Ekstra ayar yapmadım hiç hocam. Sonar da bazı oyunlar için ön ayarlar mevcut onlara bir göz atın. Bir de dediğim gibi 7.2 açık ve kapalı şekilde deneyin bazı oyuncular 7.1 kapalı şekilde stereo olarak daha iyi ses kastıklarını söylüyorlar.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz üzere bir kac gündür düsünüyorum şuan kullandığım arctis 7 wirelles var fakat satıp hyperx cloud 2 almayı düsünüyorum daha çok ses kasmak amaçlı kullanmak istiyorum. Sizce hata mı yapmış olurum? arctis 7 de sesleri net anlıyamıyorum
hocam arctis 7'den c2'ye mi geçilir bide kablolu versiyonuymuş. esporcularda falan gördüğünüz içinse aldanmayın %95'i sponsorluktan dolayı kullanıyor arctis 7 cloud 2'yi ikiye hatta üçe katlar sakın öyle bi hata yapmayın

Top Bottom