Neler Yeni

Arctis nova 1 alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut
Bütçe
2500
Bütçe bu fiyatlarda hocalar maks 2600 alınır mı nasıldır daha aşağısında daha iyi model varmı yoksa nasıldır

eeyupceylan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
kullanıyorum ses kalitesi fln gayet güzel ama menteşe sorunu var kronik gevşeyince sıkıyosun bebek gibi oluyo ama uğraşmam diyorsan senin bileceğin iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanıyorum ses kalitesi fln gayet güzel ama menteşe sorunu var kronik gevşeyince sıkıyosun bebek gibi oluyo ama uğraşmam diyorsan senin bileceğin iş
Anlasiliyor mu hocam gevseyince neresindeki mentese kolayca sıkılıyor mü

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Emir
Eski kulaklik alınmaz.Butcede de duzgun kulaklik en yakin cloud 3.Srctis 1e 2.6k vermeyin.Onu almak yerine havitin veya gamepowerin f/p kulaklıklari mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut
Eski kulaklik alınmaz.Butcede de duzgun kulaklik en yakin cloud 3.Srctis 1e 2.6k vermeyin.Onu almak yerine havitin veya gamepowerin f/p kulaklıklari mevcut.
Hocam bütçe bir kaç öneride bulunursanız sevinirim

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Emir
Hocam bütçe bir kaç öneride bulunursanız sevinirim

Havit veya fujin hangisi iyi cidden bilmiyorum.Açıkcası gidip blackshark v2x al diyenler olursa almamanı tavsiye ederim.Malzeme kalitesi olarak ortalamanın altinda.Yani gamepower ile birebir diyebilirim.Arada ki ses fsrki varsa bile o kadar fiyat farkina değmeyecektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mahmut

Havit veya fujin hangisi iyi cidden bilmiyorum.Açıkcası gidip blackshark v2x al diyenler olursa almamanı tavsiye ederim.Malzeme kalitesi olarak ortalamanın altinda.Yani gamepower ile birebir diyebilirim.Arada ki ses fsrki varsa bile o kadar fiyat farkina değmeyecektir
Peki başka modeller var mıdır hocam mesela havit fuxi h3-h7 bunlar nasıldır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofonlarla işim yok onu diyeyim kötü olması önemli değil

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Emir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mikrofonlarla işim yok onu diyeyim kötü olması önemli değil
Tek tek incelemelerine ve forumlarda ki kullanıcı yorumlarına bakmanız gerek.H7 daha yeni çıktı.H3 ise kötü diye biliyorum

Clayz

80+ Silver

albatros_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay Koca
Bütçe bu fiyatlarda hocalar maks 2600 alınır mı nasıldır daha aşağısında daha iyi model varmı yoksa nasıldır
hocam daha 2 ay önce 1700 tl idi o kulaklık ben de alacaktım dün baktım ne ara 2600 oldu ne olacak bu ülkenin hali? ayrıca o bütçeye daha iyi alternatif olabilir ben de vazgeçtim. hyperx cloud 2 düşünüyorum ama sen daha da düşük bütçede istiyorsan havit'in kulaklıklarına bakabilirsin h2002p h2002d gibi. sitesinde çok çeşidi var pişman olmazsın f/p olarak güzel marka.

Clayz

80+ Silver

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
985
İsim
Semi kaan Çakır
Daha geçen ay 2068tl degilmiydi bu ? Jetklik magzasinda outlet aldım 1550tl ye ürün 0 2yil garantili adıma faturali . Fazlasıyla memnunum ses , baş kalitesi konforu çok güzel ama 2600 bütçe de almam .

Top Bottom