Neler Yeni

Arctis Pro ve G733 Hangisini tercih etmeliyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Arctis 7 kullanıcısı olarak Jbl ve Arctis arasında kalsam yine Arctis 7 seçerdim. JBL kulaklığın ses kalitesi konusunda üzeceğini kesinlikle düşünmüyorum. Fakat Arctis serisinin içe katlanır mikrofonu, rahat kafa bandı ve kulakl pedleri uzun kullanımda rahatsız etmemesi benim için büyük artılar. Kablosuz kulaklıklarda ergonomi ve rahat kullanım en az ses kalitesi kadar önemlidir ve alırken bu konular mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır diye düşünüyorum.

Erimtan

80+ Bronze
G733 tercih ederdim rahatlığı bi ayrı.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Arctis 7 kullanıcısı olarak Jbl ve Arctis arasında kalsam yine Arctis 7 seçerdim. JBL kulaklığın ses kalitesi konusunda üzeceğini kesinlikle düşünmüyorum. Fakat Arctis serisinin içe katlanır mikrofonu, rahat kafa bandı ve kulakl pedleri uzun kullanımda rahatsız etmemesi benim için büyük artılar. Kablosuz kulaklıklarda ergonomi ve rahat kullanım en az ses kalitesi kadar önemlidir ve alırken bu konular mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır diye düşünüyorum.
anka ondaki kafa bandı bence sekinlikle aşırı kalitelidir jbl sonuşta denemdim ama yüksek fiyat olunca baya iyidir bide marka kaliteli ayrıca katlanır mic o kişiye göre değişir ama bence kalın ve yumuşak padleri(youtube incelemelerine dayanarak söylüyorum) bence aşırı rahattır hatta artics den daha rahat olabilir orayı denemeden bilemeyiz ama ben olsam jbl alırdım mic ı yukarı kaldırınca zaten pek dikkat çekinci olacağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi bir de aralarında 250 TL fark var hangisini almalıyım

Artics Pro

G733
https://www.epey.com/kulaklik/asus-rog-strix-go-2-4.html kanka birde buna bak istersen bu da hi-res ses kalitesinde ve type-c ile çalışıyor ve çıkartılabilir mic i var telefonda da kullana bilirsin dıraşırdakesinlikle sırıtmaz bence bunada bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,171
Üyeler
168,397
Son üye
LazRyhme
Top Bottom