Arctis raw alınır mı ?

arrda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,390
Çoğunlukla film ve müzik için kullanılacak çok nadir oyun oynuyorum benim için rahatlık çok önemli bu kulaklık alınır mı yani ?

Konfor olarak rahat bir model buna herkes hem fikir olur diye düşünüyorum ama Bass denen bir şey yok, hafif olduğu için 4 saatlik filmleri izlerken ağrı yapmaz ama müzik tarafında geride bir model, oyun tarafında da farklı seçenekleri bulabilirsin. Almazdım açıkcası. Mikrofon performansı olarak cızırtı yok ses boğuk gelmiyor o yüzden + puan veririm fiyatına göre.

Arctis 1 in fiyatıda fırlamış bütçe 300-400 arası stoğa gelince almayı düşünüyorum
Gönül isterdi ki Drop plus önereyim ama film ve müzik amaçlı olduğu için söylemiyorum. Film ve müzikte de gayet iyi, çok da rahat olsa da ana amacı oyun olduğu için arctis 1 tercih edebilirsin

Çoğunlukla film ve müzik için kullanılacak çok nadir oyun oynuyorum benim için rahatlık çok önemli bu kulaklık alınır mı yani ?
stoğa gelmiyor arcitis raw bende arcitis 1 var öyle baslı şarklar dinlersin ama zevk almassın haberin olsun

Geri