Neler Yeni

Arduino Leonardo ile Işık kontrolü

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mucahit
Arkadaşlar selamlar herkese ben Antalya’da kendi dükkanı bulunan bir esnafım dükkanımda ışıkları sigortaları aç kapat şeklinde yakıyor ve söndürüyorum turizm bölgesinde bulunan dükkanım sürekli müşterinin geçtiği biryerde değil yani ışıkları sürekli açmanın bir anlamı yok heleki korona döneminde 2000 3000 tl elektrik faturalarının gelmesini hiç istemiyorum kumandalı sistem kurmak istiyorum fiyat sordum 1 2 yere 1000 tl civarında fiyat aldım lakin ben Arduino ile yapabileceğimi düşünüyorum elimde Arduino leonardo var acaba yapmak mümkünmü bir örneği varmı ?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
100-220 ohm arası 3 tane direnç, 3 tane n-kanal mosfet IRLB8721 olabilir ve lehim havyası lazım bir de bunları birleştireceğin devre tahtası
aşağıda görselleri ekledim bu şekilde birleştirip sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin

led_strips_ledstripfet.png
led_strips_ledstripbjt.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mucahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100-220 ohm arası 3 tane direnç, 3 tane n-kanal mosfet IRLB8721 olabilir ve lehim havyası lazım bir de bunları birleştireceğin devre tahtası
aşağıda görselleri ekledim bu şekilde birleştirip sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Biraz araştırma yaptım role ile yapan bir iki kişi gördüm role ile yapsam çalışırmı acaba çünkü bu attığın şemayı kafam almadı açıkçası

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Kumanda yerine Bluetooth ile telefondan da kapatabilirsiniz. Röle ile de çalışır.
Biraz araştırma yaptım role ile yapan bir iki kişi gördüm role ile yapsam çalışırmı acaba çünkü bu attığın şemayı kafam almadı açıkçası
Arkadaş RGB şerit ledleri arduino üzerinden kontrol etmek için bir şema çizmiş. Sizin kontrol etmek istediğiniz RGB değil herhalde anladığım kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mucahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumanda yerine Bluetooth ile telefondan da kapatabilirsiniz. Röle ile de çalışır.

Arkadaş RGB şerit ledleri arduino üzerinden kontrol etmek için bir şema çizmiş. Sizin kontrol etmek istediğiniz RGB değil herhalde anladığım kadarıyla.
Değil benim ışıklarım seri bağlanmış 12v led spotlar

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben rgb sandım sorry :p

KebanFiru

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
915
İsim
Hakan(KebanFiru)
Arkadaşlar selamlar herkese ben Antalya’da kendi dükkanı bulunan bir esnafım dükkanımda ışıkları sigortaları aç kapat şeklinde yakıyor ve söndürüyorum turizm bölgesinde bulunan dükkanım sürekli müşterinin geçtiği biryerde değil yani ışıkları sürekli açmanın bir anlamı yok heleki korona döneminde 2000 3000 TL elektrik faturalarının gelmesini hiç istemiyorum kumandalı sistem kurmak istiyorum fiyat sordum 1 2 yere 1000 TL civarında fiyat aldım lakin ben Arduino ile yapabileceğimi düşünüyorum elimde Arduino leonardo var acaba yapmak mümkünmü bir örneği varmı ?
Kumanda yerine mesafe sensörü ile yapabilirsiniz.

Top Bottom