Neler Yeni

Ardunio Seti Önerisi

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Pahalıya kaçmaz mı?
Arduino uno alacagini varsayalim, butcen 600tl, mecbur klon alacaksin ve onlarda en ufak seyde direkt bozuluyor. Raspi pico 2 icin newbie kitleri ciktiysa vr butceni zorlamiyorsa onceligin olsun.

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
Önerdiğin varmı peki
Set olarak degil yakin bir zaman sadece kartin kendisini alacagim bir kosede bulusun diye. Set olarak az once baktim ve pico icin ucuza set bulamadim. Istersen esp icin arastirma yapabilirsin, baktin olmuyor alirsin klon uno seti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki hosuna gitmez, buradan başlayabilirsin temel bir emulatordur.

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Arduino uno alacagini varsayalim, butcen 600tl, mecbur klon alacaksin ve onlarda en ufak seyde direkt bozuluyor. Raspi pico 2 icin newbie kitleri ciktiysa vr butceni zorlamiyorsa onceligin olsun.
klon unolar o kadar dandik değil kartı patlatıcak bir şey yapmadıgın surece sorun yaşamazsın

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
klon unolar o kadar dandik değil kartı patlatıcak bir şey yapmadıgın surece sorun yaşamazsın
evet bu böyle, ayrıca raspberry pi ailesiyle başlamanı öneririm

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ege Çelikçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet bu böyle, ayrıca raspberry pi ailesiyle başlamanı öneririm
Raspberry çok pahalı be hocam hobi için böyle öğrenmek için alacağım büyük bir şey yapacağım yok yani o yüzden ardunioyu seçtim

konuya eklediğim set uygun ve güzel geldi bana alınır mı sizce veya daha iyisi varmi böyle fiyatlara

gtr34

80+
Çok klon arduino kullandım hiçbiri öyle kolay kolay bozulmadı. Orijinal arduinolar bir mikrodenetleyicili geliştirme kartına göre gereksiz pahalı zaten. İlk başlangıç için bence pico zor gelebilir ayrıca arduino için çok daha fazla kaynak var.

cok dikkat etmek lazim, altin kisma koruma takilmali mesela.
Altın kısım derken? Eğer altındaki kısım demek istediyseniz altındaki kısmı çok minik elektronik bilgisi olan insanlar bile iletken bir yüzeye koymaması gerektiğini eğer koyarsa kartı kısa devre ettireceğini bilmesi lazım. Ayrıca kaç kere klon arduino ile VCC ve GND nin kısa devre ettiğine şahit oldum kart hiçbirinde yanmadı. Bu gibi şeyler için koruma mevcut arduinoda klon olsa bile.

Son düzenleme:
Top Bottom