- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hep bilgisayarda kullanıyorum çokta fark etmez heralde ürünün gönderdiğimden beri de kablolu kullanıyorumKablosuz olması kırmızı çizgin değilse alabilirsin ses kalitesi olarak o da üst seviye zaten.
Hep bilgisayarda kullanıyorum çokta fark etmez heralde ürünün gönderdiğimden beri de kablolu kullanıyorumKablosuz olması kırmızı çizgin değilse alabilirsin ses kalitesi olarak o da üst seviye zaten.
Muadili ya da alt/üst modeli yakın zamanda gelmeyecek olarak gözükmektedir. İlerleyen zamanlarda stok girişi olur mu bu konu hakkında da net bir bilgi yoktur.Kablosuz olması kırmızı çizgin değilse alabilirsin ses kalitesi olarak o da üst seviye zaten.
Püü şansa bak...Muadili ya da alt/üst modeli yakın zamanda gelmeyecek olarak gözükmektedir. İlerleyen zamanlarda stok girişi olur mu bu konu hakkında da net bir bilgi yoktur.
RZ04-03230100-R3M1 model kodlu ürün 17.08.2023 tarihinde stok girişi olacak olarak gözükmektedir. İlgili tarihde bu yazışma üzerinden yazabilirsiniz. Stoklara girişi olması durumunda gerekli kontroller yapılacaktır
Dalga geçiyolar galiba
Ne yazık ki henüz stok girişi olmamıştır. Yurtdışından geldiği için aksamalar söz konusu olabilmektedir. 02.09.2023 tarihinde gelecek olarak gözükmektedir. İlgili tarihde iletişime geçebilirsiniz.Püü şansa bak...
Arena uzun uğraşlar sonucu Baracuda x 2022 gönderdiPüü şansa bak...
Hele şükürArena uzun uğraşlar sonucu Baracuda x 2022 gönderdi
Geçte olsa kâra geçtim galiba bir arkadaşda forumda baracuda x 2021 göndermiş 2022 için 20$+KDV istemişlerHele şükür