daha üst bir model aldım menteşesi kırılmıştı birde üst tarafında açılma vardı ilk aldığımdan beri sorunluydu üretimsel bir hata olmuş demekki bunda bir problem yoktu.
Cihazı 1 yıldır kullanıyorum ve bence alınır. Şarjı bana 1-1.5 hafta yetiyor. Pedler oldukça rahat; 6-10 saat taksam da herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Ses seviyesi gayet güzel, 7.1'i sevmediğim için THX'i aldım (isteğe bağlı). Bağlantı konusunda hiç problem yaşamadım, sadece ilk aldığım zamana göre menzili biraz düşmüş gibi hissediyorum. İlk zamanlar odamdan mutfağa gittiğimde bağlantı kopmuyordu ama şu an kopuyor. Masaüstünden laptopa geçtiğim için de olabilir. tek sorunum birkaç kere yere düşürdüm fotoğraftaki yer kırıldı o benim hatam
Ekler
WhatsApp Görsel 2024-08-09 saat 15.06.59_4664064d.jpg
Cihazı 1 yıldır kullanıyorum ve bence alınır. Şarjı bana 1-1.5 hafta yetiyor. Pedler oldukça rahat; 6-10 saat taksam da herhangi bir rahatsızlık vermiyor. Ses seviyesi gayet güzel, 7.1'i sevmediğim için THX'i aldım (isteğe bağlı). Bağlantı konusunda hiç problem yaşamadım, sadece ilk aldığım zamana göre menzili biraz düşmüş gibi hissediyorum. İlk zamanlar odamdan mutfağa gittiğimde bağlantı kopmuyordu ama şu an kopuyor. Masaüstünden laptopa geçtiğim için de olabilir. tek sorunum birkaç kere yere düşürdüm fotoğraftaki yer kırıldı o benim hatam
THX, tıpkı 7.1 gibi ekolayzer vb. ayarlar yapabildiğin bir uygulama. Çok fazla bilgim yok ama internetten daha ayrıntılı bilgi alabilirsin. Kulaklık satın aldığında, uygulamayı %50 indirimle alabiliyorsun kod ile .
FPS oyunlarda ses kalitesi oldukça iyi; adım seslerini vb. net bir şekilde nereden geldiğini duyabiliyorsun. Ayrıca, eklemeyi unuttum, bass, çızırtı vb. sorunlar yaşamadım. Uygulamada bass vb. ayarlar full açık olsa bile bu tür ses sorunları duymadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine de ekleyeyim. Çızırtı, dip ses vb. kronik sorunlar, kulaklıklarda şans işi gibi. Bunu sadece Razer için söylemiyorum. Bu tür sorunları yaşayanlar var, ama benim şansıma sorunsuz bir cihaz geldi.
Ürünün olumsuz yorumlarına bakarak soruyorum hocam.
Sol kulaklıkta çatlama, kırılma, aşınma vs. çok oluyormuş.
Valorantta ses boğuk diyen birsürü kişi var, herhangi bir ayar yaptınız mı aldıktan sonra?
Ses kesilmesi, bağlantı kopması vs. oldu mu?