- Konu Sahibi Konu Sahibi
ya da razera mail atabilir miyim yardımcı olurlar mıBölgeden bölgeye değişiyor ama en az 2-3 ayı vardır.
ya da razera mail atabilir miyim yardımcı olurlar mıBölgeden bölgeye değişiyor ama en az 2-3 ayı vardır.
Şansını dene derim.ya da razera mail atabilir miyim yardımcı olurlar mı
Sitelerinde sorun var galiba desteğe giremiyorumŞansını dene derim.
Konuştum ve arena arenadan bozuk ürünümü geri alabilirsem yardımcı olabilirlermisŞansını dene derim.
İmha etmeni isteyip yenisini yollayabilirler BELKİ.Konuştum ve arena arenadan bozuk ürünümü geri alabilirsem yardımcı olabilirlermis
Olabilir yarın arena ile bir daha konuşaylyım en iyisiİmha etmeni isteyip yenisini yollayabilirler BELKİ.
Stoklarınızda şuan kablosuz olarak verebilecek muadil/üst model ürün varmı ve RZ04-03230100-R3M1 bu ürün BlackSharkın hangi modeli?İmha etmeni isteyip yenisini yollayabilirler BELKİ.
BlackShark V2 işte model kodunu girince çıkıyor zaten.Stoklarınızda şuan kablosuz olarak verebilecek muadil/üst model ürün varmı ve RZ04-03230100-R3M1 bu ürün BlackSharkın hangi modeli?
Ayrıca 03/08/2023 tarihinde Razer destek ile iletişime geçtiğinde bana yardımcı olabileceklerini ama ürünün elimde olması gerektiğini söylediler Razer'ın Türkiye distribütörü olarak benim yaptığım gibi sizde iletişime geçemiyor musunuz muadil/üst model ürün
için ?
Arena müşteri hizmetlerine bu maili gönderdim bakalım cevapları ne olucak
Merhaba,BlackShark V2 işte model kodunu girince çıkıyor zaten.
Olduğumuz diyor zaten. Stokta yoksa bir kişi için ürün getiremeyiz diyor. Toptan alır onlar yüzlerce.Merhaba,
Distribütör firma olduğumuz tek bir adet temin etme gibi bir ihtimalimiz yoktur. Yurt dışından adetli olarak ürünler gönderilmektedir. İlgili ürünün herhangi bir şekilde alt model ya da üst modeli stoklarda yoktur.
RZ04-03230100-R3M1 model kodlu ürün Blackshark V2 + USB Mic Enhancer şeklinde geçmektedir.
Razerın distribütörü bunlar değilse kim incehesaptan razer dav2 pro aldım o da arena belgeli
Hocam ne dersiniz blacksharkı alyım fiyatları ikisininde aynı nerdeyse fiyat bakımından zararım yok gibi mahkeme ile uğraşmaya değer mi ?Olduğumuz diyor zaten. Stokta yoksa bir kişi için ürün getiremeyiz diyor. Toptan alır onlar yüzlerce.
Kablosuz olması kırmızı çizgin değilse alabilirsin ses kalitesi olarak o da üst seviye zaten.Hocam ne dersiniz blacksharkı alyım fiyatları ikisininde aynı nerdeyse fiyat bakımından zararım yok gibi mahkeme ile uğraşmaya değer mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Barracuda aynı sorunda ikinci gidişi yine barracuda verirler ürün gelirse bir dahaki soruna garantiside olmaz 2022 versiyondada var galiba aynı sorun blacksharkın bilinen bir sorunu var mı ?