omerunlu34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
İnce Hesapta Asus Kalktı ve Arez geldi ne farkı var?
asusa dair hiçbir şey yok yine asusun markası mı buYenilenmiş seri diye biliyorum.
Evet. Asus'un.asusa dair hiçbir şey yok yine asusun markası mı bu
ne gibi farklılıkla karşılaşırım?
Yenilenmiş modeli iste soğutma konusunda daha iyidir. Sana bir eksisi olmaz merak etme.ne gibi farklılıkla karşılaşırım?
eyvallahYenilenmiş modeli iste soğutma konusunda daha iyidir. Sana bir eksisi olmaz merak etme.
İlk baş ikisini de Asus okudum La ne fark var ki diye bir saattir düşünüyorum meğer arez yazıyormuşİnce Hesapta Asus Kalktı ve Arez geldi ne farkı var?
İlk baş ikisini de Asus okudum La ne fark var ki diye bir saattir düşünüyorum meğer arez yazıyormuş![]()
ona da baktım ama çoğu kişi rx580 8gb daha iyi dedier kararsız kaldımAlmayı düşünüyor musun bilmiyorum ama eğer düşünüyorsan alma. GTX 1650S alabilirsin daha iyi bir kart. Ayrıca "Arez" yenilenmiş seri.
Kim dedi onu ? Benchmark + FPS testlerine iyi bakmışlar mı ? Eğer körlük varsa bilemem. GTX 1650S yer yer RX 590'I bile geçiyor ve genelde lafa kafaya gidiyor.ona da baktım ama çoğu kişi rx580 8gb daha iyi dedier kararsız kaldım
1650S daha iyi olacaktır bazı yerlerde 590'ı bile geçebiliyor tek sıkıntısı VRAM ama sen 580 bile alsan o da o kadar verimli işlemez. O yüzden 1650S al daha iyi.ona da baktım ama çoğu kişi rx580 8gb daha iyi dedier kararsız kaldım