Argb ATX anakart

FurkanK-_

80+
Reaksiyon skoru
62
Sistem
Ryzen 5 3600
Sapphire pulse rx 5600xt
M.2 ssd
2*8 ram
Kasa
Dark vision pro fanlar argb destekli

Bunlar kesin aldığım parçalar değişiklik olmayacak lakin aldığım anakart argb destekli değil ve mAtx onu iâde edicem.
Sizden sistemime uyacak Argb ATX anakart önermenizi rica ediyorum mümkünse max 1300 tl olsun
Ayrıca pek anlamadığım için söylüyorum kasada 5 fan olacak bunuda desteklerse iyi olur.

MSI X570-A PRO. B450 chipsetli anakartların çoğunda ARGB girişi yok. Ayrıca 4 tane fan girişi var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de ASRock'un B450 Pro4 modeli var. 1 adet RGB, 1 adet ARGB girişine sahip.

Son düzenleme:
Dostum maksimum 1300 ₺ olsun dedin X570-A PRO önerdim. Daha ucuz olarak da ASRock B450 Pro4 önerdim, yaklaşık 900 ₺. Eğer buna pahalı diyorsan yani bence ARGB hayalini unut :D.
Kusura bakmayın ben bu konularda kararsızım madem öyle son sorumu sorup sizi rahat bırakayım asus tuf b450m plus 4fanı ve yazdığım sistemi destekler mi?
Sorun yaşar mıyım argb özellikten şu ara vazgeçeyim parayı dert etmediğim bir zaman iyi bir argb anakart alırım:)

Kusura bakmayın ben bu konularda kararsızım madem öyle son sorumu sorup sizi rahat bırakayım Asus tuf b450m plus 4fanı ve yazdığım sistemi destekler mi?
Sorun yaşar mıyım argb özellikten şu ara vazgeçeyim parayı dert etmediğim bir zaman iyi bir argb anakart alırım:)
Yazdığınız sistem neydi hatırlayamıyorum hocam.

Dostum maksimum 1300 ₺ olsun dedin X570-A PRO önerdim. Daha ucuz olarak da ASRock B450 Pro4 önerdim, yaklaşık 900 ₺. Eğer buna pahalı diyorsan yani bence ARGB hayalini unut :D.
900'e pahalı demedim ama msi bakınca asrock'u göremiyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazdığınız sistem neydi hatırlayamıyorum hocam.
Sistem
Ryzen 5 3600
Sapphire pulse rx 5600xt
M.2 SSD
2*8 RAM
Kasa stok
Dark vision pro 4 fan

Bahsettiğiniz modellerin görsel farkları var bende biraz görsele takığim :)
İyi de anakartın dış görünüşünü kasanızın içinde fark etmeyeceksiniz bile. O kadar fanların ışığı olacak, anakartın dış görünüşü cidden önemli değil.

[Da
İyi de anakartın dış görünüşünü kasanızın içinde fark etmeyeceksiniz bile. O kadar fanların ışığı olacak, anakartın dış görünüşü cidden önemli değil.
Msi b450 gaming proyu almaya karar verdim bir adet argb başlığı kasadaki 4 fanıda kontrol edebilir dimi. Ayriyetten bir şey almama gerek yok herhalde kusura bakmayın pek anlamıyorum bu konulardan

MSI b450 gaming proyu almaya karar verdim bir adet argb başlığı kasadaki 4 fanıda kontrol edebilir dimi. Ayriyetten bir şey almama gerek yok herhalde kusura bakmayın pek anlamıyorum bu konulardan
MSI B450 GAMING PRO CARBON WIFI (MAX)'tan bahsediyorsan stokta yok ki? Alabiliyorsan X570-A PRO al, onda sana lazım olan her şey var.

MSI B450 GAMING PRO CARBON WIFI (MAX)'tan bahsediyorsan stokta yok ki? Alabiliyorsan X570-A PRO al, onda sana lazım olan her şey var.
Sanırım bu üründe varmış yabancı youtube kanallarında incelemelerde argb den bahsediliyor.

Geri