1 yıl uzun bir süre bu tür şeyler için tabi en az 1 yıl anlamında dedım duzgun kullanırsanız 2 3 yıl götürür hayırlı olsun1 yıl çok azmıs :/ uzun süre görüten yok mu?
1 yıl uzun bir süre bu tür şeyler için tabi en az 1 yıl anlamında dedım duzgun kullanırsanız 2 3 yıl götürür hayırlı olsun1 yıl çok azmıs :/ uzun süre görüten yok mu?
Teşekkür ederim sağolun.1 yıl uzun bir süre bu tür şeyler için tabi en az 1 yıl anlamında dedım duzgun kullanırsanız 2 3 yıl götürür hayırlı olsun
Aldım kargoda suan.Arkadaşın attığı linkte ki güzelmiş ve fiyatı da çok abartı değil 120 TL gibi bir fiyat bedava gibi.Benim bile alasım geldi kardeşime attım al bundan diye
Kanka adreslene bilmesi için pc bağlamak lazım modu fazla olsun kumandadan ayarlarız aynı şey pc yide aynı moda aldımmı tamamdır.Kardeşim iyi de bunların hiçbiri (Addressable) RGB değil ki.
ARGB ile RGB farklı şeyler ve başlığa ARGB yazmışsın. Kumanda ile ayarlayamazsın işte çünkü çiplerin hepsi aynı anda yanıyor. ARGB diziliminde ise tüm ledlerin kendi çipleri var ve hepsi ayrı ayrı yanabiliyor.Kanka adreslene bilmesi için pc bağlamak lazım modu fazla olsun kumandadan ayarlarız aynı şey pc yide aynı moda aldımmı tamamdır.
Anladım. Haklısın. Argb olanı var mı? Varsa nerden temin edilir? Ve nereye bağlanır?ARGB ile RGB farklı şeyler ve başlığa ARGB yazmışsın. Kumanda ile ayarlayamazsın işte çünkü çiplerin hepsi aynı anda yanıyor. ARGB diziliminde ise tüm ledlerin kendi çipleri var ve hepsi ayrı ayrı yanabiliyor.
kanka al işte bitanesini napıcan bu kadar araba mı alıyorsunAnladım. Haklısın. Argb olanı var mı? Varsa nerden temin edilir? Ve nereye bağlanır?
al kanka gayet güzelArkadaşın attığı linkte ki güzelmiş ve fiyatı da çok abartı değil 120 TL gibi bir fiyat bedava gibi.Benim bile alasım geldi kardeşime attım al bundan diye
telefon alsan tamamda bu kadar 100 tl lik şeye 3 sayfa yazdırman bi garipKanka adreslene bilmesi için pc bağlamak lazım modu fazla olsun kumandadan ayarlarız aynı şey pc yide aynı moda aldımmı tamamdır.
Aldım kargoda suan.
almışsın kargoda diyorsun hala uğraşıyorsun al benım 2. olanı atayım sana ARGB https://www.hepsiburada.com/shaver-...adaptor-silikonlu-5mt-300-led-p-HBV0000081MKX tek sorunu var o da şu algılama kablosu kısaAnladım. Haklısın. Argb olanı var mı? Varsa nerden temin edilir? Ve nereye bağlanır?