ekran kartım aşırısı sıcaklıklara ulaştıgı için internet üzerinden ekran kartının üstüne bağlanabilir fan aldım ama giriş kablosunu bağlamak için pinleri bulamadım dönüştürücü gibi şeyler ile bağlantısını yapabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim
aşırı ısındıgı için reklamlarda denk geldi aldımekran kartının uzerıne fan baglamak sıze kım soyledı bunu
bunlar sanırım on panele baglanıyor teklı fan bıle degılaşırı ısındıgı için reklamlarda denk geldi aldım
anakarta bağlanıyor ama kendi anakartımda bağlantı yeri bulamadım dönüştürücü vesayre bir şey ile çalışır mı ona uğraşıyorumbunlar sanırım on panele baglanıyor teklı fan bıle degıl
anakartınızın argb destegı varmıanakarta bağlanıyor ama kendi anakartımda bağlantı yeri bulamadım dönüştürücü vesayre bir şey ile çalışır mı ona uğraşıyorum
yok sanırım modeli asus prime a320 m-fanakartınızın argb destegı varmı
ekstra kontrolcu gerekyok sanırım modeli asus prime a320 m-f
önerdiğin bir kontrolcü varmıdır sıcak yerde yaşıyorum oyunlara girer girmez 75 derecelere cıkıyorekstra kontrolcu gerek
maalesef onerıde bulunamıycam bılmıyorum pıyasasını bılmıyorumönerdiğin bir kontrolcü varmıdır sıcak yerde yaşıyorum oyunlara girer girmez 75 derecelere cıkıyor
İşlemciniz ne konuyla alakasız?önerdiğin bir kontrolcü varmıdır sıcak yerde yaşıyorum oyunlara girer girmez 75 derecelere cıkıyor
dönüştürücü gibi şeyler ile çalışır mı ?argb destek yok maalesef takamazsın