Yardım !!Arızalı İŞLEMCİ MAVİ EKRAN Hatası

Bu bronzu platiumu nasıl yazıyorsunuz ?
KENDİLİĞİNDEN GELİYOR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BEYLER YKS TAVSİYESİ VERECEK OLAN VARSA YAZARSA ÇOK MAKBULE GEÇER

VEYA BİLGİSAYAR İİLE İLGİLİ BİR BÖLÜMDE OKUYUM BİR TAVSİYE BİR NOT YAZMAK İSTEYEN VARSA HİÇ ÇEKİNMESİNB YAZSIN.

Bu bronzu platiumu nasıl yazıyorsunuz ?
Kanka hoca 1 konuyu işledimi o gün o konunun testini kesin çözmen gerek en azın dan 20 soruluk 1 test birde not al aklında kalır yazdıkların

Kişi sayısı yüzünden
Not alıp aklımda kalanlar 1 ay içinde uçup gidiyor. Ben tek başıma çalışınca oluyor, bizimkiler bunu anlamıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Not alıp aklımda kalanlar 1 ay içinde uçup gidiyor. Ben tek başıma çalışınca oluyor, bizimkiler bunu anlamıyor.
Kanka benim dediğim konu konu test çözmeyi bir dene istersen

Aga çııldırıcam ya yine hata yedim ama bu sefer hiç bu kodlaır görmedim

• Beğen
Gene WIFI aygıtında duruyor hocam. Onu çıkarıp sürücülerini silip kablolu bağlanma imkanın varsa onla bağlanabilir misin?
yine wifi hatasımı

Gene WIFI aygıtında duruyor hocam. Onu çıkarıp sürücülerini silip kablolu bağlanma imkanın varsa onla bağlanabilir misin?
aga özellikle dikkat ediyorum güç planında yüksek formasda crash yiyorum ama güç tasarrufunda crash yemiyorum neden olabilir sence

yine wifi hatasımı

aga özellikle dikkat ediyorum güç planında yüksek formasda crash yiyorum ama güç tasarrufunda crash yemiyorum neden olabilir sence
Onun neyin tetiklediğini maalesef bilmiyorum. Dengeliyi dene bakalım hocam. Dediğim gibi WIFI sürücünden kaynaklı sorun yaşıyorsun.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,941
Üyeler
183,922
Son üye
haredur
Geri