Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
YKS'ye hazırlanıyorum.bende yks mi hazırlanıyorsun yoksa ünidemisin
YKS'ye hazırlanıyorum.bende yks mi hazırlanıyorsun yoksa ünidemisin
Yazılım ya da bilgisayar mühendisliği.istediğin bölüm ne hocam
Sıkıcı ve yorucu gidiyor. Bir yandan konu çalışıyorum. Bir yerden konu çalışıyorum. Bir yandan deneme çözüyorum. Dershanenin bu zamana kadar bir işe yaradığını düşünmüyorum. Netler sabit değil bir artıyor bir azalıyor. Hafta içleri akşam 8 de eve dönüyorum. Çalışabilirsem akşam çalışmaya çalışıyorum ama okuduğumu da anlamıyorumdersler nasıl gidiyor bende hazırlanıyorumda benim pek iyi değil
şuan tyt de girsen kaç bin yaparsn mesela seviyen neSıkıcı ve yorucu gidiyor. Bir yandan konu çalışıyorum. Bir yerden konu çalışıyorum. Bir yandan deneme çözüyorum. Dershanenin bu zamana kadar bir işe yaradığını düşünmüyorum. Netler sabit değil bir artıyor bir azalıyor. Hafta içleri akşam 8 de eve dönüyorum. Çalışabilirsem akşam çalışmaya çalışıyorum ama okuduğumu da anlamıyorum. Bu sene kaldırdılar 2.dönemi foruma biraz ara verip derslere komple asılabilirim kafamda o var şuan.
bu arada tekrardan crash yedim SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLEDSıkıcı ve yorucu gidiyor. Bir yandan konu çalışıyorum. Bir yerden konu çalışıyorum. Bir yandan deneme çözüyorum. Dershanenin bu zamana kadar bir işe yaradığını düşünmüyorum. Netler sabit değil bir artıyor bir azalıyor. Hafta içleri akşam 8 de eve dönüyorum. Çalışabilirsem akşam çalışmaya çalışıyorum ama okuduğumu da anlamıyorum. Bu sene kaldırdılar 2.dönemi foruma biraz ara verip derslere komple asılabilirim kafamda o var şuan.
ben sııfırım şuan ya mat 4-5 net yapabilirim pc mühendisliği istiyorum ama hayel glibaSıkıcı ve yorucu gidiyor. Bir yandan konu çalışıyorum. Bir yerden konu çalışıyorum. Bir yandan deneme çözüyorum. Dershanenin bu zamana kadar bir işe yaradığını düşünmüyorum. Netler sabit değil bir artıyor bir azalıyor. Hafta içleri akşam 8 de eve dönüyorum. Çalışabilirsem akşam çalışmaya çalışıyorum ama okuduğumu da anlamıyorum. Bu sene kaldırdılar 2.dönemi foruma biraz ara verip derslere komple asılabilirim kafamda o var şuan.
İlk 300.000 içinde kesin olurum. Önemli olan bunun aşağısına inmek. Yeni minidumpları gönderir misin?şuan tyt de girsen kaç bin yaparsn mesela seviyen ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada tekrardan crash yedim SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED
ben sııfırım şuan ya mat 4-5 net yapabilirim pc mühendisliği istiyorum ama hayel gliba
İlk 300.000 içinde kesin olurum. Önemli olan bunun aşağısına inmek. Yeni minidumpları gönderir misin?
aga valla blm ne yapıcamm yaaİlk 300.000 içinde kesin olurum. Önemli olan bunun aşağısına inmek. Yeni minidumpları gönderir misin?
sınav sence ertelenirmiİlk 300.000 içinde kesin olurum. Önemli olan bunun aşağısına inmek. Yeni minidumpları gönderir misin?
pc mühendisliği çok zor ya çıldırıcamİlk 300.000 içinde kesin olurum. Önemli olan bunun aşağısına inmek. Yeni minidumpları gönderir misin?
ertelenmez bence hocam seneye benimde varda ben dil bölümünden giricem sınava ne yapacağım ne okuyacağım hala bilmiyorumsınav sence ertelenirmi
Hocam aygıt yöneticisine girip Ses, Video ve Oyun Denetleyicileri kısmından AMD High Definition Audio Device'ı kaldırır mısın? Bütün minidumplarda bu ortak sorun. Bence 2 hafta ertelenebilir sınav.kkkkkk.rar
drive.google.com
aga valla blm ne yapıcamm yaa
sınav sence ertelenirmi
pc mühendisliği çok zor ya çıldırıcam
Aga dersanenin olayı hocada sen 1 konu hakkında 3 test kitabı bitirince yapamadığın ve anlamadığın yerleri hocalara götüreceksin(bilen biri için tek faydası budur) ama konu eksiğim var diyorsan derslere kesin müddetle katı 2 kere mezuna bıraktım.nacizane tavsiyem nekadar dikkate alırsın senin bileceğin işSıkıcı ve yorucu gidiyor. Bir yandan konu çalışıyorum. Bir yerden konu çalışıyorum. Bir yandan deneme çözüyorum. Dershanenin bu zamana kadar bir işe yaradığını düşünmüyorum. Netler sabit değil bir artıyor bir azalıyor. Hafta içleri akşam 8 de eve dönüyorum. Çalışabilirsem akşam çalışmaya çalışıyorum ama okuduğumu da anlamıyorum. Bu sene kaldırdılar 2.dönemi foruma biraz ara verip derslere komple asılabilirim kafamda o var şuan.
tamam yaptım crash verirse yazıcam aga bu ders işini nasıl halledebilirim ya 3 ay kaldı günde 4-5 saat çalışsam sayısalda kaç bin gelir acaba tahminiHocam aygıt yöneticisine girip Ses, Video ve Oyun Denetleyicileri kısmından AMD High Definition Audio Device'ı kaldırır mısın? Bütün minidumplarda bu ortak sorun. Bence 2 hafta ertelenebilir sınav.
şuan ünidemisinAga dersanenin olayı hocada sen 1 konu hakkında 3 test kitabı bitirince yapamadığın ve anlamadığın yerleri hocalara götüreceksin(bilen biri için tek faydası budur) ama konu eksiğim var diyorsan derslere kesin müddetle katı 2 kere mezuna bıraktım.nacizane tavsiyem nekadar dikkate alırsın senin bileceğin iş