Kesinlikle, o fiyata en iyi f/p telefon o, ki zaten performans açısından en iyi android telefonlardan biri.mi9t pro
normal mi9t kullanıyorum böyle bir şey görmedim 2750 aldım gayet memnunum Allah'a şükür bir sıkıntım yok pubg de yüksek grafik yüksek kare hızı 30fps sabit oynuyorum pil vs muhteşem normali böyle pro modelini düşünemiyorumKesinlikle, o fiyata en iyi f/p telefon o, ki zaten performans açısından en iyi android telefonlardan biri.
Dostum adam Android diye açmış konu başlığını yine de damlıyorsunuz ya. Ne elmaymış abi.iphone 7 plus
Al benden de o kadar. Ben pek oyun oynamıyorum ama kamera ve bir iki küçük yazılımsal sorun dışında gayet memnunum. O fiyata 128 GB olan modeli mi aldınız? Ben Büyük bir indirim döneminde bile 128. GB olanı 2850₺ ye almıştımnormal mi9t kullanıyorum böyle bir şey görmedim 2750 aldım gayet memnunum Allah'a şükür bir sıkıntım yok PUBG de yüksek grafik yüksek kare hızı 30fps sabit oynuyorum pil vs muhteşem normali böyle pro modelini düşünemiyorum
ben internetten almadım bayi den almak zorunda kaldım ailem internete pek güvenmedi 64gbAl benden de o kadar. Ben pek oyun oynamıyorum ama kamera ve bir iki küçük yazılımsal sorun dışında gayet memnunum. O fiyata 128 GB olan modeli mi aldınız? Ben Büyük bir indirim döneminde bile 128. GB olanı 2850₺ ye almıştım