Kurcalamana gerek yok kiŞu anda onu indirdim kral biraz kurcalamam lazım.
reis sana tavsiyem troll ve böyle yeni üyelerden uzak dur. baktin sorular var, hic orali olma. next kafasi yasican.haksızdım reis. biri gelmiş korsanı övüyordu. İlk 10K ya PC topladım oyuna para mı vericem dedi sonra fakirim dedi bende ''yobaz velet'' dedim az daha banlanıyorduk![]()
atmam reis .) ben bile rtx 3080 ve 3090 zor buluyorum. resmen her yer off stock.@Rambo_87 abi bana bi 3070 atar mısın ordan. 3060da olur .d
Bare 2070 at 2K'da gözümüz şenlensin jkgtdsgsdreis sana tavsiyem troll ve böyle yeni üyelerden uzak dur. baktin sorular var, hic orali olma. next kafasi yasican.
Mesaj otomatik birleştirildi:
atmam reis .) ben bile rtx 3080 ve 3090 zor buluyorum. resmen her yer off stock.
reis rtx 3090 stock göründü. sepete attim. siparis ettim. tak mail geldi bir saat sonra off stock diye. öyle bi sinir oldum ki.Bu arada 1 hafta boyunca ban yemiştim aldın mı 3090'ını
Bende bana köpeğini mi şey yapıyorsun diyenlere sansürlü şekilde küfür ettiğim için ban yedim@Gizemss abla şahidim.
rtx 3090 bekliyom reis sende 3080 az senin için seni kesmez bencereis sana tavsiyem troll ve böyle yeni üyelerden uzak dur. baktin sorular var, hic orali olma. next kafasi yasican.
atmam reis .) ben bile rtx 3080 ve 3090 zor buluyorum. resmen her yer off stock.
3090 lazım sana aynen 3080'e neden geçtin kireis rtx 3090 stock göründü. sepete attim. siparis ettim. tak mail geldi bir saat sonra off stock diye. öyle bi sinir oldum ki.
storno yaptim parami gerli aldim.
güzelce 1700 euro yatirdim ayni gün. kismet olmadi.
simdi bende shoplara bakiyorum , yakinlarda, varsa alicam.
Ben sadece mikrofon için kullanıyorum. Yoksa şarkı dinlerken beat sesi filan duyulmuyorValla iyimiş bu. Online ders programına da ayarladım bunu hocanın uçak gibi ses çıkaran fanını duymuyorum EFSANE!
La gecmedim. Hele bi kart bulim. Bakalim ne olucak.3090 lazım sana aynen 3080'e neden geçtin ki![]()