Az daha ban yiyordum bugün agresifliktenreis fazla bagirmiyalim, yoksa adama yediriler. aman ha. sakin olalim burda .P
Nası ya. Ananın köyünün bağından kopan domatesle yapılan salçayı ekmeğe sürüyon bu kadar![]()
hadi canim o nasil olyuor. sakin deli kanli adamsin. hayirdir neler olduAz daha ban yiyordum bugün agresiflikten
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
tmm da o bile firsat olmadi. biz burda nutella büyükdük reis.Nası ya. Ananın köyünün bağından kopan domatesle yapılan salçayı ekmeğe sürüyon bu kadar![]()
eyvallah reis.Ohhhh yarasın kral.
Aynen indiriyorum şuan sağolasın.Yapay zeka gürültü giderme olanaklarını denemek isteyip de henüz bir RTX GPU’ya geçemeyecek olanları düşünerek, NVIDIA GeForce GTX GPU’ları destekleyen ve NVIDIA Broadcast’in Gürültü Giderme özelliğinin erken beta sürümü olan bir RTX Voice yaması da yayınlıyoruz. Ancak daha eski GPU’larda alacağınız performans değişiklik gösterebilir.
![]()
NVIDIA RTX Voice: Setup Guide
A quick-start guide to installing and using RTX Voice beta, NVIDIA's background noise removal plugin.www.nvidia.com
Sayfanın aşağısına in orda gösteriyo bir şeyler.
haksızdım reis. biri gelmiş korsanı övüyordu. İlk 10K ya PC topladım oyuna para mı vericem dedi sonra fakirim dedi bende ''yobaz velet'' dedim az daha banlanıyordukhadi canim o nasil olyuor. sakin deli kanli adamsin. hayirdir neler oldu
Bu arada 1 hafta boyunca ban yemiştim aldın mı 3090'ınıeyvallah reis.
Bende bana köpeğini mi şey yapıyorsun diyenlere sansürlü şekilde küfür ettiğim için ban yedimhaksızdım reis. biri gelmiş korsanı övüyordu. İlk 10K ya PC topladım oyuna para mı vericem dedi sonra fakirim dedi bende ''yobaz velet'' dedim az daha banlanıyorduk![]()