Arkadaş Arıyorum Birlikte Herşeyi Yaparız

bugün belki yalnız değilsin ama bu arkadaşın durumuna düştüğün'de işte o zaman anlayacaksın hayatın boş olduğunu bugün mutlusun ama yarına mutlu çıkacağın garanti değildir.
Dostum KS daha çocuk. İnternetin zararlarından habersiz. Burada tanıştığı birisi, KS'nin iyi niyetini suiistimal edebilir. Ama senin dediğini de anlıyorum. Fakat bu şekilde arkadaş ilanı verilmez.

Her şey olduğuna emin misin

Her şey olduğuna emin misin

HER ŞEYİ

a close up of a green frog with a smile on its face

kardo dışarı çıkıp gezme beklerdim pc ne ya öyle arkadaşı gir lol e 2-3 elde bulursun zaten

Deep rock galactic oynuyorsan olalım
Reis bende ve arkadaşımda var ama ne zaman arkadaşımı davet etsem aynı merkezde doğmuyoruz ya oturum kapandı gibi bir şey diyor yada bişey olmuyor yardımcı olur musun nasıl davet edebilirim yanlış mı yapıyorum?

Knk burdan biraz zor arkadaş bulursun, steam topluluk gruplarına gir veya aç vpn i discord sunucularına gir illaki birkaç kişi bulursun, hiç olmazsa valo, cs gibi oyunlarda ses aç illaki birilerini bulursun, seni anlıyorum ama yani bu işler öyle ilan vererek pek olmuyor. Hiç mi kimse yok, o zaman yalnızlığını gidermek için hikayeli oyunlar oyna.

Reis bende ve arkadaşımda var ama ne zaman arkadaşımı davet etsem aynı merkezde doğmuyoruz ya oturum kapandı gibi bir şey diyor yada bişey olmuyor yardımcı olur musun nasıl davet edebilirim yanlış mı yapıyorum?
Ayrı yerde doğmak şöyle drill gemisi rastgele gönderiyor sonradan geleni eğer görevi seçip davet ederseniz gemiye binerseniz aynı anda inersiniz takımdan ayril dersen herkesi atar oyun

merhaba arkadaş arıyorum hiç arkadaşım yok 6 8 ay önce 6 senelik dostum kardeşim dediğim kişi başkalarına gitti ve hiç arkadaşım yok dediğim gibi arkadaş arıyorum birlikte herşeyi yaparız biyografime bile eklerim herşeyi yaparız ama bilgisayarı olsun
hocam nerden ulasıcaz bende arkadas arıyorum

Ayrı yerde doğmak şöyle drill gemisi rastgele gönderiyor sonradan geleni eğer görevi seçip davet ederseniz gemiye binerseniz aynı anda inersiniz takımdan ayril dersen herkesi atar oyun
Anlamadım ki. Ben görevi başlatıyorum sonra steam den veya C ye basıp arkadaşıma istek atıyorum ama benim olduğum üsse Işınlanmıyor

Geri