apk dosyaları veya ne bilim film fln indirmiştim internetten onlar olabilir mivideo kodlama dosyası galiba o, sistem dosyası yani, indirdiğin veya arkaplanda kullandığın bir uygulama kullanıyor olabilir
film indirdiysen evet onun kullanma ihtimali yüksek, dediğim gibi video kodlama dosyası o sonuçtaapk dosyaları veya ne bilim film fln indirmiştim internetten onlar olabilir mi
ama çok fazla şarjımı yemiş niye bu kadar fazla kifilm indirdiysen evet onun kullanma ihtimali yüksek, dediğim gibi video kodlama dosyası o sonuçta
durmadan mı yiyor yoksa sadece filmi izlerken mi böyle oldu? Ya da filmi indirdikten sonra mı böyle oldu? Hala devam ediyorsa filmi sil yani bu kadarama çok fazla şarjımı yemiş niye bu kadar fazla ki
reis şey baktım da hala duruyo telefonu yeniden başlatmıştım yok yani bir şey yaptığımda yok mesela bunun içerisine Twitch nimo yputube gibi canlı yayınlar giriyor mu orada baya canlı yayın fln da izlemiştim böyle uygulamadan çıkınca bile devam ediyodu yayın belki o olabilir mi şuan pil kullanımında hala gözüküyp ama ekranın altına düşmüş ekran açık kalması daha çok pil tüketiyo yani şuan ama öğlen tam tersiydidurmadan mı yiyor yoksa sadece filmi izlerken mi böyle oldu? Ya da filmi indirdikten sonra mı böyle oldu? Hala devam ediyorsa filmi sil yani bu kadar
çok fazla APK uygulama sildim bazı indirme dosyaları fln duruyordur onları da siliim bariapk felan olabilir
Virüs taramasında bir şey çıkmadı mı?çok fazla APK uygulama sildim bazı indirme dosyaları fln duruyordur onları da siliim bari
telefonun kendi güvenlik uygulamasındakini yapmıştım yok bir şey çıkmadıVirüs taramasında bir şey çıkmadı mı?