Neler Yeni

arkadaş bu virüs mü?

ardagncc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda genc
anlamadım arkadaşıma sordum onda böyle bir şey yok telefonun şarjı çok hızlı bitiyo kontrol ediyim dedim böyle bir şey buldum bu nedir?

Ekler

• IMG_20220124_161342.jpg
    IMG_20220124_161342.jpg
    22.9 KB · Hit: 78

BeKo'O

80+ Silver
video kodlama dosyası galiba o, sistem dosyası yani, indirdiğin veya arkaplanda kullandığın bir uygulama kullanıyor olabilir

ardagncc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda genc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
video kodlama dosyası galiba o, sistem dosyası yani, indirdiğin veya arkaplanda kullandığın bir uygulama kullanıyor olabilir
apk dosyaları veya ne bilim film fln indirmiştim internetten onlar olabilir mi

BeKo'O

80+ Silver
apk dosyaları veya ne bilim film fln indirmiştim internetten onlar olabilir mi
film indirdiysen evet onun kullanma ihtimali yüksek, dediğim gibi video kodlama dosyası o sonuçta

BeKo'O

80+ Silver
ama çok fazla şarjımı yemiş niye bu kadar fazla ki
durmadan mı yiyor yoksa sadece filmi izlerken mi böyle oldu? Ya da filmi indirdikten sonra mı böyle oldu? Hala devam ediyorsa filmi sil yani bu kadar

ardagncc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
arda genc
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
durmadan mı yiyor yoksa sadece filmi izlerken mi böyle oldu? Ya da filmi indirdikten sonra mı böyle oldu? Hala devam ediyorsa filmi sil yani bu kadar
reis şey baktım da hala duruyo telefonu yeniden başlatmıştım yok yani bir şey yaptığımda yok mesela bunun içerisine Twitch nimo yputube gibi canlı yayınlar giriyor mu orada baya canlı yayın fln da izlemiştim böyle uygulamadan çıkınca bile devam ediyodu yayın belki o olabilir mi şuan pil kullanımında hala gözüküyp ama ekranın altına düşmüş ekran açık kalması daha çok pil tüketiyo yani şuan ama öğlen tam tersiydi

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
apk felan olabilir

BeKo'O

80+ Silver
Top Bottom