AsafSimsek
80+ Bronze
Dahası
Dostlar bir arkadaşıma hediye alacağım (kız). Yılbaşı da yaklaşıyor. Fazla pahalı olmayan hediye önerileriniz var mı?
Nelerden hoşlanıyor ona göre hediye alDostlar bir arkadaşıma hediye alacağım (kız). Yılbaşı da yaklaşıyor. Fazla pahalı olmayan hediye önerileriniz var mı?
spotify kolyesi alacaktım da alsam mı diye düşünüyorum. Müzik dinlemeyi, kitap okumayı, film-dizi izlemeyi severNelerden hoşlanıyor ona göre hediye al
Kızı tanımadan direk bunu al demek zor yani
Sevdiğin bir kitap varsa hediye edebilirsinspotify kolyesi alacaktım da alsam mı diye düşünüyorum. Müzik dinlemeyi, kitap okumayı, film-dizi izlemeyi sever
Al bunu, yılbaşı veya yasaklardan sonra buluşun.Çok Uygun Fiyata Yılbaşı Sepeti (59,90TL*)
Kampanya LİNKİ: https://tosla.com/kampanyalar/carrefoursadan-tek-seferde-75-TL-ve-uzeri-alisverisinde-tosladan-20-TL-iade * Şu gördüğünüz Yılbaşı Paketi ve bu kampanya ile birlikte bi nevi 59,90TL ye geliyor [20TL İade oluyor 79,90a paketi aldığınızda] yani başlık yanlış değil. İade geldikten...forum.donanimarsivi.com
Almak istediği bir kitap varsa onu al.spotify kolyesi alacaktım da alsam mı diye düşünüyorum. Müzik dinlemeyi, kitap okumayı, film-dizi izlemeyi sever
100 tlyi geçmezse iyi olurHocam bütçeniz ne kadar?