Kalınmazbeyler arkadas olarak kalalim yedim ne yapmam lazim
ama çok seviyordum abiKalınmaz
Kız mı yok sanki şimdi ondan başkasını istemiyorum dersin ama ilerde aklına bile gelmez. Zamana bırak fazla önemseme böyle şeyleriama çok seviyordum abi
Sevsen bile kanka, yapacak bir şey yok, çok üzücü durum, biliyorum. Kafaya takmamaya çalış, hep birşeylerle uğraş, kızın fotoğraflarını falan sil. Gördüğünde üzülmeyesin diye. İlk günler baya koyar ama, alışırsın zamanla, dert etme.ama çok seviyordum abi
yok sevgili değildik seni seviyorum diyince arkadas kalalim dediSevgiliydiniz arkadaş mı kalalım dedi
O zaman istemiyor zorlamaya gerek yokyok sevgili değildik seni seviyorum diyince arkadas kalalim dedi
çok zor geliyorUnut gitsin arkadaş kalınmaz bence
lise 2 deyimYapacak bir şey yok hocam maalesef.Arkadaş olarak devam edebilirsiniz.Hemen hayata küsmeyin böyle şeyler için belki karşınıza daha farklı kişiler çıkacak.Çoğu kişi bu yollardan geçmiştir büyük ihtimalle.3 sene önce birisinden hoşlandım covid çıktı gitti o ama niyeyse unutamadım zor ama kabullenin karşınıza daha çok kişi gelecektir.Eğer lisede filansanız şimdilik sallayın gitsin.