Neler Yeni

Arkadaş Ortamında Pek Sevilmeyen Kişiyimi

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Umut
deneyeceğim boyle yapıncada onlar çağrıyo ama 8 9 derste bi akıllarına geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanımda kızlar var baba onların goy goy u da sarmıyo ya
8-9 derste bir diye avut kendini cagirmadiklarinda kime işlerini yaptıracaklar

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Alperen Yılmaz
tam olarak başlıktaki gibi sorunum var arkadaşlarım genel olarak çıkar ilişki için benimle konuşuyor teknolojiden iyi anlıyorum diye sanalda oyun oynamak için bi mangal piknik veya parkta buluşma gbi etkinlikle ya cağrılmıyorum yada en son haber verilen kişi oluyorum ve ortamda e sesiz arkada duran pek ses çıkarmayan bi kişiyim amaa bundan mutluyum sadece belirtmek istedim herkes birbirini sevecek diye bişey yok
sen bundan mutluysan ya seni arka plana almalarını çok takmıyorsun ya da buna alışmışsın demektir bence bunlar arkadaş değil çıkar dediğin an anladım zaten ilerde sana sıkıntı olurlar sal bence onları böyleleri düzelmiyor çünkü

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
XXXX
sen bundan mutluysan ya seni arka plana almalarını çok takmıyorsun ya da buna alışmışsın demektir bence bunlar arkadaş değil çıkar dediğin an anladım zaten ilerde sana sıkıntı olurlar sal bence onları böyleleri düzelmiyor çünkü
ben zaten gündelik hayatımda cok onde olmayı seven biri değilim hep gizli saklı yaparım işlerimi felan cok takmıyorum byle durumlarımı ama bu arkadaş ortamına gelince insan takıyor

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Alperen Yılmaz
ben zaten gündelik hayatımda cok onde olmayı seven biri değilim hep gizli saklı yaparım işlerimi felan cok takmıyorum byle durumlarımı ama bu arkadaş ortamına gelince insan takıyor
arkadaş ortamında eğer ki pek degişmiyorsan zaten arkadaşın değiller

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
tam olarak başlıktaki gibi sorunum var arkadaşlarım genel olarak çıkar ilişki için benimle konuşuyor teknolojiden iyi anlıyorum diye sanalda oyun oynamak için bi mangal piknik veya parkta buluşma gbi etkinlikle ya cağrılmıyorum yada en son haber verilen kişi oluyorum ve ortamda e sesiz arkada duran pek ses çıkarmayan bi kişiyim amaa bundan mutluyum sadece belirtmek istedim herkes birbirini sevecek diye bişey yok
Hocam bence onlara zaman ayırıcağına kendine zaman ayır kendine deger ver bu kitap okuyup bilgi edinmek olur yks lgs gibi hayatını kökünden etkliyicek sınava çalışmak olur kendi sağlığın vücudun için çalışmak olur kısaca kendini geliştir böyle bir ortamda vaktini boşa harcama takılma mevzusuna gelirsek böyle kişilere muhtaç değilsin dediğim gibi zamanını bunlara ayırma çünkü zaman senin her şeyin en kıymetli şeyin bunlara zaman ayırdığına değmicek kaçıncı sınıfsın onu bilmiyorum ama lisedeysen temelini iyi tut inan bana pişman olmazsan yksden sonra düşünsene istediğin her bölümü yazabilceksin ne meslek istersen yapabilceksin ve bu bu tür boş beleş insanlara zaman ayırmak yerine kendine zaman ayırdığın için olcak vs. Biraz saçma bir örnek olmus olabilir ama geleceğini kökünden değiştirecek bir şey düşünsene ömrünün sonuna kadar yapacağın mesleği belirliceksin

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
XXXX
Hocam bence onlara zaman ayırıcağına kendine zaman ayır kendine deger ver bu kitap okuyup bilgi edinmek olur yks lgs gibi hayatını kökünden etkliyicek sınava çalışmak olur kendi sağlığın vücudun için çalışmak olur kısaca kendini geliştir böyle bir ortamda vaktini boşa harcama takılma mevzusuna gelirsek böyle kişilere muhtaç değilsin dediğim gibi zamanını bunlara ayırma çünkü zaman senin her şeyin en kıymetli şeyin bunlara zaman ayırdığına değmicek kaçıncı sınıfsın onu bilmiyorum ama lisedeysen temelini iyi tut inan bana pişman olmazsan yksden sonra düşünsene istediğin her bölümü yazabilceksin ne meslek istersen yapabilceksin ve bu bu tür boş beleş insanlara zaman ayırmak yerine kendine zaman ayırdığın için olcak vs. Biraz saçma bir örnek olmus olabilir ama geleceğini kökünden değiştirecek bir şey düşünsene ömrünün sonuna kadar yapacağın mesleği belirliceksin
Lise 2 yim spor yapmak istiyorum yüzmeyi ogrenemek istiyorum ama korkum var ve biraz utanç çevremde eğitim veren yerler var ama benim yaşıma degil daha çok çocuklar için ve fitness yapmak istiyorum bunlara sardım şimdi umarım olur

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,436
İsim
efe araci
Lise 2 yim spor yapmak istiyorum yüzmeyi ogrenemek istiyorum ama korkum var ve biraz utanç çevremde eğitim veren yerler var ama benim yaşıma degil daha çok çocuklar için ve fitness yapmak istiyorum bunlara sardım şimdi umarım olur
harika bir karakter gelişimi olur vücudun iyi olunca otomatik özgüvenin de olur ve sağlık yani.

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
derslerini düzenli tut hocam ve yüzme için yaşından dolayı utranç duyma şimdi öğrenmezsen ilerde hiç öğrenemezsin 30-40 yaşlarında bile belki öğrenmemiş olursun onun için direkt öğren bence hiç yoktan bi su üstünde kalmayı öğren hem vucüdün kasların içinde olumlu etkisi olur lise 2 ise şuan aktiviteler için çok müsait bir zaman ama ilerde 11-12 olduğun zaman o aktivitelerden ödün verip ders çalışman gerekicek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama işte tek yapmak istemiyorum bunu yanımda birini arıyorum
boşver hocam tek daha iyi kendine odaklanırsın sporda zaten bilmediğin şeyleri hocana sorarsın arkla gidince 1-1.5 saatte bitirceğin antrenman en az 2.5-3 saat olur goy goy yapa yapa belki çok çalışamayada bilirsin al kulaklığını tak kafana dinle müziğini çalış kendi kendine her gün daha iyi bir sen için ve intte bakıp hetkesin steroidli işte bilmem neli fotolarına bakıp kendinle asla kıyaslama şunu unutma rakibin bir gün önceki sen olsun onlar dediğim gibi hem katkılı hem ışık hileli vs. şuan o durum yüzünden fit vucüd algımız çok değişti sen kendini geliştirmeye bak

Top Bottom