Ghosting 0 denecek seviyedeBende bunu görmüştüm beğenmiştim hatta Abdullah abide almıştı galiba ghosting falan varmidir veya bir kroniği
Daha ne olsunRakipleri 23.8 inç bu 24.5
Rakipleri 6bit+frc bu orijinal 8bit
180hz oc hızı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde tamamen metal ayakları ve hdmi 2.1 girişine sahip
Haftasonu bende alacağım 7 aydır monitör araştırıyorum. Rakibi yok bu fiyata.Daha ne olsun
Normalde lenovo görünce kacarimda legion serisi güven veriyor özelikle legion m300s kullanıyorum mouse baya memnunumHaftasonu bende alacağım 7 aydır monitör araştırıyorum. Rakibi yok bu fiyata.
Paneli kendilerimi yapıyor yoksa lg falan miHaftasonu bende alacağım 7 aydır monitör araştırıyorum. Rakibi yok bu fiyata.
Kendi yapmıyor, AUO panel kullaniyor r25i.Paneli kendilerimi yapıyor yoksa lg falan mi
Güzel kaliteli oyunlar oynar ekran kartı aldığında özellikle çok güzel oyunlar aldı çünkü ve oyun yapma islerinede girecekKendi yapmıyor, AUO panel kullaniyor r25i.
Monitörden beklentisi nedir? Tek kullanım amacı oyun mu? Ne tarz oyunlar oynar?
HP Omen 25i ile aynı panelNormalde lenovo görünce kacarimda legion serisi güven veriyor özelikle legion m300s kullanıyorum mouse baya memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Paneli kendilerimi yapıyor yoksa lg falan mi
Ne diyorsun lenovo muKendi yapmıyor, AUO panel kullaniyor r25i.
Monitörden beklentisi nedir? Tek kullanım amacı oyun mu? Ne tarz oyunlar oynar?
Normalde bendeki g2412 yi aldıracaktım itopyada internet stoğu yok alamıyor başka bildiğiniz güzel monitörler varmı IPS 144hz üstü lenovo legion falan gördüm
Normalde bendeki g2412 yi aldıracaktım itopyada internet stoğu yok alamıyor başka bildiğiniz güzel monitörler varmı IPS 144hz üstü lenovo legion falan gördüm
Hocam 60K bütcemiz yok.Asus ROG Swift OLED PG49WCD Monitör Bak İstersen Bi Özeliklerini Yazamadım Kendim Ama
Asus ROG Swift OLED PG49WCD Monitör Uygun Bütçene Göre Var