Büyümede sıkıntı yaşar mıAilesine şikayet et
İyi bir arkadaş ol.
Büyümede sıkıntı yaşar mı
Ayda 1 kere içse sıkıntı yaşamaz diyorsunuz doğru mu50'lik viski içecek parayı nerden bulmuş bu bücür. Gelişiminde bir sıkıntı olmaz ancak bu kadar erken yaşta alkol oranı çok yüksek olan bir içkiyi sürekli içmesi iyi değil. Karaciğerine zarar verir. Erken yaşta yataklara düşer. Ayda bir falan içsin içecekse. Hem 18'in altında değil mi bu oğlan? Nasıl alabiliyor?
Alma konusunda hiçbir engel yok ki, mahalle arasındaki her bakkal market veriyor para kazanmak için.50'lik viski içecek parayı nerden bulmuş bu bücür. Gelişiminde bir sıkıntı olmaz ancak bu kadar erken yaşta alkol oranı çok yüksek olan bir içkiyi sürekli içmesi iyi değil. Karaciğerine zarar verir. Erken yaşta yataklara düşer. Ayda bir falan içsin içecekse. Hem 18'in altında değil mi bu oğlan? Nasıl alabiliyor?
Yaşıyor50cl'lik içiyor ne la?
35cl'lik Vodkayla uçuyorum ben tek başıma içersem, 50cl'likle yaşıyor mu o?
Alma konusunda hiçbir engel yok ki, mahalle arasındaki her bakkal market veriyor para kazanmak için.
Ayda max 2 kere içiyor büyümede ne gibi sorunlar olur onun için50cl'lik içiyor ne la?
35cl'lik Vodkayla uçuyorum ben tek başıma içersem, 50cl'likle yaşıyor mu o?
Alma konusunda hiçbir engel yok ki, mahalle arasındaki her bakkal market veriyor para kazanmak için.
Gözle görülür sorun olacağını sanmam, daha doğrusu ne olur bilmiyorum.Yaşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayda max 2 kere içiyor büyümede ne gibi sorunlar olur onun için
Ben zaten içiyorum .dGözle görülür sorun olacağını sanmam, daha doğrusu ne olur bilmiyorum.
50cl'liği ne kadar sürede içtiği de önemli o yaşama konusunda.
Büyük ihtimal bu arkadaş diye sorduğun kişi senmişsin gibi geldi bana ama neyse bana düşmez bunu sorgulamak.
Dostum ne kadar havalı bir şey bu ''.d''.Ben zaten içiyorum .d
Havalı olması için söylemedim zaten. Amacım o bile değilDostum ne kadar havalı bir şey bu ''.d''.