SilahsızKuvvet☪
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,078
Gitsin İade etsin Kazık da çağ açıp çağ kapatmış o derece KAZIK
. Arkadaşın uygun fiyata aldığını söylüyorsa istediğin kadar dalga geçebilirsin xd
adam bence bunun üstüne bi tatlı matlı bir şey yemiştir ya ben olsam öyle yapardım.Hayir satan eleman icinde ne demistir acaba
Ulan ne sapladim be fln mi demistir hic mi allah korkusu olmaz
Cahili bulmus tokat ustune tokat atmis cocuga cocugun haberi yok
Bunu alıcağına izoly alsa daha az girermiş.geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi![]()
üşenmedim tek tek hesapladım kdv dahil sadece bilgisayar 17663 TL gerisi(8300) ekipman ve yazılımgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
kazığında kazığınında kazığı böyle kazık görmedimmmm 26k ya 1660ti mı nEgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
Aynen oyle bu arada, 50₺ ucuza gelsin diye bazi parcalarda nobet tuttgumu bilirim o arkadas uyarilmasina ragmen nasil 0 bilgi ile arastirmadan 26k butce hibe ediyor aklim almiyorValla arkadaşına üzüldüm diyemem. Uyarmana rağmen aldıysa parası çok herhalde. Napmış dükkana girip "abi bana 26K'lık sistem toplayın istediğiniz parçayı kullanın" diyip listeye bile bakmadan ödeyip çıkmış mı ? Nasıl ikna olmuş? Söyle beni de ikna etsin bu duruma.... Benim içim acıyor şu an
Geçmis orasi kesinGeçmiş olsun