Oha adam o paraya 1600 serisi almakla kalmamış ekipmanları rapmage ve everest almış.Benim arkadaş böyle yoksa tüm yıl dalga geçerdim bu arada.geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi
windows satın alanı ilk defa gördüm bugüne kadargeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
Uzun zamandır gördüğüm en kazık alışveriş olabilirgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
oradaki rampage kulaklığı ben kullanıyorum müthiş bir şey kesin alsın titremeli falan güzel ürün tavsiye ederimgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
Gözü kapalı almış herhalde başka açıklaması olamaz en dandik parçalar.geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
Geçmiş olsun. Windows'a 2.7k vermek baya kötü olmuş.geçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
1. sorun işlemci ekran kartına göre fazla abartı lmışgeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı