Ephesus
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Hakkındır hocam vatan faydalanmış adamdan birazda sen faydalan hakkındırDaha iyi RX6600 lü sistemi 20000 TL ye veririm arkadaşına sor istersen ikinci bilgisayar lazım mı![]()
Hakkındır hocam vatan faydalanmış adamdan birazda sen faydalan hakkındırDaha iyi RX6600 lü sistemi 20000 TL ye veririm arkadaşına sor istersen ikinci bilgisayar lazım mı![]()
Kral adam 1660 ti o parayı vermiş sen onu 40k ya sat bu arkadaşaDaha iyi RX6600 lü sistemi 20000 TL ye veririm arkadaşına sor istersen ikinci bilgisayar lazım mı![]()
20k kafi benim için.Kral adam 1660 ti o parayı vermiş sen onu 40k ya sat bu arkadaşa
OLM ÇOK KOMİK YA Kendimi DURduramıyorum ŞİKLADJSWŞASLKDJASŞDLKASJDŞAPldksjAlıntıyı görüntüle
DFDASASDFFSADFSDAFDSA BU NE LA
Açıp açıp okuyorum kanım dondu ciddengeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi![]()
Üzücü olan şu diyelim adam 25kya sistem aldı ama 1650 değil iyi bir sistem vatandan alma sevdasından 3 4k fazla para verse yine pek laf edilmez bu adam hem çok fazla vermiş hemde kötü sistem almış.Bu konudan şunu bir kez daha anladım, F/P olayında kuruşlara bakmaya çok gereksiz yok yeterince F/P olsa yeter.
Biz burada RX 6600 Sapphire mi Powercolor mu alsak derken adamlar gidip aynı fiyata 1650 alıyor mesela…
Fazlasıyla dostum g.ogeçenlerde konusunu açtığım 25k civarı pc tavsiyesinde ***** arkadaşıma laf dinletemedim ve bu pc yi aldı
bu sistem yerine hangi sistemi alabilirdi![]()