Dışkapı Metrosu
80+ Bronze
Arkadasım 7k ya toplama pc alacak yardımcı olurmusunuz beyler
sadece kasamı ? kasasa 1650 süperli bulabilirArkadasım 7k ya toplama pc alacak yardımcı olurmusunuz beyler
dostum zaten hazır sistem alacakhazır sistem alsın
evet sadece kasasadece kasamı ? kasasa 1650 süperli bulabilir
bende soyledim biraz beklesen stoklar duzelse iyi bisey toplarız diye ama yok simdi alıcam diyoŞuan çok pahali bişey toplayamayiz adam akilli
1650s toplanir ama 7K lık bi sisteme 1660s fln yakisır o yüzden stok ve ya mining bitmesini beklesin ben olsam mining bitmesini beklerdimsadece kasamı ? kasasa 1650 süperli bulabilir
Çok iyi bir sistem beklemesin o zaman ne yapıcam oynumu oynucak edit render yahaın fln mi yapcakdostum zaten hazır sistem alacak
evet sadece kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende soyledim biraz beklesen stoklar duzelse iyi bisey toplarız diye ama yok simdi alıcam diyo
Oyun oynayacak, bende cok dedim bekle biraz diye ama dinlemiyorÇok iyi bir sistem beklemesin o zaman ne yapıcam oynumu oynucak edit render yahaın fln mi yapcak
O zaman arkadaşının ağzına bi aduketa cek akıllanır zaten o iyleşene kadar mining fln biterOyun oynayacak, bende cok dedim bekle biraz diye ama dinlemiyor
Çok yardımcı oldun hazır sistem alsın diyerek Müqhazır sistem alsın
sistem toplayacak yazılmış, ben de dedim ki hazır sistem alsın, toplamasın. toplanmış alsın. alık mısınız arkadaş?Çok yardımcı oldun hazır sistem alsın diyerek Müq