DeH$et
80+ Silver
Sen bu çocuğa ne yaptın ki ?Diyor inşallah karşılaşırız denk gelicen diyi
Sen bu çocuğa ne yaptın ki ?Diyor inşallah karşılaşırız denk gelicen diyi
Biz bunla kanka idik ardından küfür le gruptan konuşmaya başladık bugün arkadaşın in telefonundan aradi tek misin dedi bende bu çocuğa özelden yazdım alıp veremediğin varmi dedim adam gibi konuş dedim bu çocukta korkaksin gel kavga diyor sg fln dioyr ne yapmaliyimSen bu çocuğa ne yaptın ki ?
dogru soylemis git kavgaya korkaksinHem küfür edip kavgaya çağırıyor ne yapmalıyım alıp veremediğim ne diyorum korkaksin diyor ne yapmalıyım
Amacım kavga olsa çocuğu döverimdogru soylemis git kavgaya korkaksin
Abi ama aglamican, suscan, zort, napim, bane kombosuyla herşeyi halleder.Bence çocukla çocuk olma. Belli ki zeka olarak pek gelişememiş. Muhatap olmamayı seç.
Sanki biraz eksik anlatıyorsun gibi geldi bana :/Biz bunla kanka idik ardından küfür le gruptan konuşmaya başladık bugün arkadaşın in telefonundan aradi tek misin dedi bende bu çocuğa özelden yazdım alıp veremediğin varmi dedim adam gibi konuş dedim bu çocukta korkaksin gel kavga diyor sg fln dioyr ne yapmaliyim
Kavgayı çok iyi bir şeymiş gibi gösteriyorsun ya. Kavgaya çağıran tipten bı farkın yok gibi görünüyor.dogru soylemis git kavgaya korkaksin
Napim.Abi ama aglamican, suscan, zort, napim, bane kombosuyla herşeyi halleder.
neden her kavgaya gitmeyen korkak oluyor söylermisin? Belki kavga etmek istemiyordur ya da hastalığı vardır veya arkadaşını incitmek istemiyordur.dogru soylemis git kavgaya korkaksin
Bu sefer öbür eleman der deliyle deli olmıyım diyeAbi ama aglamican, suscan, zort, napim, bane kombosuyla herşeyi halleder.
A1?motor kirala (martı motor) çocuğun ayağının üstünden geç geliy0m kavgaya derken sorna it dsonra tuku4r