- Reaksiyon skoru
- 30
Merhaba arkadaşımın 30k bütçesi var pc istiyor kasa olarak ne alabilir öneriniz varmı
2.el ddr5 toplayabilirMerhaba arkadaşımın 30k bütçesi var pc istiyor kasa olarak ne alabilir öneriniz varmı
Bu var hocam arkadaşınız bütçeyi biraz zorlayabilir de alabilirankara
www.itopya.com
gtx 1660 ve ddr5 yerine rtx 3070 3070 ti 5600 ddr4 sistemler tercih etmek çok daha mantıklı gtx 1660 bir şey katmazŞehrinizde 2.el hazır ilanlara bakabilirsiniz ya da yine 2.elden Apu bir ddr5 sistem toplayabilirsiniz yanına da gtx 1660 gibi bir ekran kartı olabilir
Hocam sistemin fiyatı 50k Biraz az zorlayacak gibi bütçeyiBu var hocam arkadaşınız bütçeyi biraz zorlayabilir de alabilir
(Şimdiki fiyatı pahalı ama bu ürüne sürekli indirim geliyor)![]()
ARC-ULTRA / INTEL Core Ultra 5 225F / INTEL ARC B580 12GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
ARC-ULTRA / INTEL Core Ultra 5 225F / INTEL ARC B580 12GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Bu da olabilir yani tek tek de toplayabilirsin
Alıntıyı görüntüle
Tam olarak anlamadım bu oem sistemin arasıra indirime girdiği oluyorgtx 1660 ve ddr5 yerine rtx 3070 3070 ti 5600 ddr4 sistemler tercih etmek çok daha mantıklı gtx 1660 bir şey katmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sistemin fiyatı 50k Biraz az zorlayacak gibi bütçeyi
Dedim ama itopya bu sistemin fiyatını da artırır diye 50k yapmış
Sistemdede b580 225f var yani Gelde şimdi tekrar itopyayı savun
Hem oem pahalı fiyatların bazılarıda güncel deil hocam öyle bir şey var biraz göz ucuyla baktımdaTam olarak anlamadım bu oem sistemin arasıra indirime girdiği oluyor
Acilse diye de tek tek toplayıp ne kadar tutuyor diye de gösterdim adama yani neden böyle dedin anlamadım
Intel yapıyor be hocam ondan tavsiye ediyorumHem oem pahalı fiyatların bazılarıda güncel deil hocam öyle bir şey var biraz göz ucuyla baktımda
Bide bu bütçeye 225f önermek saçmalık olur
245kf falan olabilirdi anca ama oda yine pahalıya getirecek
Ama 245k kf işlemcili sistemler kampanyalara giriyor teker teker almak yerine intel işlemcili sistemleri oem paketleri kampanyada almak gerek
ama 30k yi aşmaması mümkün deil min 35k diyelim intel sevdan hatrına
245k kf işlemciler Ryzen 7500f den %10-15 anca güçlü hocam ve 9-10k fiyatları 9600x var onun fiyatına Yine daha iyi oluyor 245k kf denIntel yapıyor be hocam ondan tavsiye ediyorum
Bende bayılıyorum 270k nın Performansına gerçekten iyi işlemci fiyatını hakediyor ama onun dışındaki işlemciler haketmiyor ama performansı kötü demiyorum fiyatı kötü diyorumIntel yapıyor be hocam ondan tavsiye ediyorum
250KF plus veya 250K plus bal gibi alınır intel'in igpu tarafında da ne kadar iyi olduğunu sanırsam söylememe gerek bile yok245k kf işlemciler Ryzen 7500f den %10-15 anca güçlü hocam ve 9-10k fiyatları 9600x var onun fiyatına Yine daha iyi oluyor 245k kf den
9600x i geçmek için 15kk ödedik diyelim yeni işlemci için bide onun için ekstra 3-4k anakart parası ödüyorsun saçma Fiyat konusunda
İntelin Oem kampanyları iyi yalan yok render ı İş programlarında optimizasyonları iyi Ama fiyat farkına değmiyor anakarta 3-4k verirken 9600x i geçicem diyip bir ekstrada işlemciye toplam 8-9k para maal etmiş oluyorsun Saçma yani fiyat açısından
İntel işlemcileri indirimdeyken Alacaksın intelin işlemcilerine Ve anakartlarına iyi indirim geliyor bide Oem kampanyada alacaksın Onun dışında asla alınmaz
Bide iş yapan adam için alınır intel o kadar
Bende bayılıyorum 270k nın Performansına gerçekten iyi işlemci fiyatını hakediyor ama onun dışındaki işlemciler haketmiyor ama performansı kötü demiyorum fiyatı kötü diyorum
225F performansı az olsa da anakart parası amd'den az olduğundan tercih edilebilir245k kf işlemciler Ryzen 7500f den %10-15 anca güçlü hocam ve 9-10k fiyatları 9600x var onun fiyatına Yine daha iyi oluyor 245k kf den
9600x i geçmek için 15kk ödedik diyelim yeni işlemci için bide onun için ekstra 3-4k anakart parası ödüyorsun saçma Fiyat konusunda
İntelin Oem kampanyları iyi yalan yok render ı İş programlarında optimizasyonları iyi Ama fiyat farkına değmiyor anakarta 3-4k verirken 9600x i geçicem diyip bir ekstrada işlemciye toplam 8-9k para maal etmiş oluyorsun Saçma yani fiyat açısından
İntel işlemcileri indirimdeyken Alacaksın intelin işlemcilerine Ve anakartlarına iyi indirim geliyor bide Oem kampanyada alacaksın Onun dışında asla alınmaz
Bide iş yapan adam için alınır intel o kadar
Bende bayılıyorum 270k nın Performansına gerçekten iyi işlemci fiyatını hakediyor ama onun dışındaki işlemciler haketmiyor ama performansı kötü demiyorum fiyatı kötü diyorum
Ama malesef İntelin bazı İşlemcilerinin performansları iyi olmaya biliyor 225f kötü yani dürüst olalım
Fiyatı da Kötü deil ama fiyatına göre ortalama bir performansta sağlamıyor Beklentinin altında
Onlardan bahsetmiyoruz ama hocam işte250KF plus veya 250K plus bal gibi alınır intel'in igpu tarafında da ne kadar iyi olduğunu sanırsam söylememe gerek bile yok