Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,375
- İsim
- Ahmet Sevinç
arkadaşlar merhaba arkadaşımla beraber ara sıra orta derecede oyun oynarız oynadığımız oyunlar sistemi kötü olduğu için fall guys ultimate chicken horse falan ama artık gına geldi çünkü laptobu fps sorunu veriyor fall guys gibi bir oyunda ( 5700g 8gb 720p ayarlarda bile ) bende bu konuyu ona oyun pc si alması için açtım böylece aaa oyunları bile oynayabiliriz ama ekran kartı konusunda endişeleri olduğu için ( fiyatı , ne kadar yıl idare edeceği , fps değerleri gibi ) pek sıcak bakmıyor oyun pc almaya ben onu rx6600 almaya çabalatıyorum ama pek verecek parası olmadığı için ve almışken 4 yıl bir şey istemeyecek olması dolayısıyla sıcak bakmıyor sizinde desteklerinize ihtiyacım var nede olsa kart bence 5300tl ye çok iyi bir fps sunuyor ve fiyatını hak ediyor bulunmaz bir nimet 0 da burada yazdığınız her yorumu ona göstereceğim şimdiden teşekürler
( ona 5600 sapphire rx 6600 sistem toplama hayalim var ama dediğim gibi çekinden )
( ona 5600 sapphire rx 6600 sistem toplama hayalim var ama dediğim gibi çekinden )