-TheLosT
80+ Bronze
Dahası
Yavaşça arkama döner ve koşarak uzaklaşırım.
Benden hoşlanmasını istemezdim ama eşcinsel olabilir bir şey demem özgür zaten ama benden hoşlanmasına olumsuz bakardım eğer hala hoşlanıyorsa arkadaşlığı bırakırdım ne olue ne olmaz bakarsın yolda yürürken dudağna bi yapışır sıkıntı yani hocamBen eşcinsel değilim. Ama arkadaşımla sohbet ederken sadece içimdeki karmaşadan, nevrozdan bir bahsettim öylesine sohbet olsun diye. Direkt arkadaşlığını bitirmekten bahsetti.
Siz nasıl tepki gösterirsiniz?
İki duruma cevap verin :
1-Genel eşcinsel olduğunu açıkladı.
2-Sizden hoşlandığını söyledi.
Not: bu açacağım son eşcinsel konusu.
Ben eşcinsel değilim. Ama arkadaşımla sohbet ederken sadece içimdeki karmaşadan, nevrozdan bir bahsettim öylesine sohbet olsun diye. Direkt arkadaşlığını bitirmekten bahsetti.
İki duruma cevap verin :
1-Bi tane vururum aklı başına gelirBen eşcinsel değilim. Ama arkadaşımla sohbet ederken sadece içimdeki karmaşadan, nevrozdan bir bahsettim öylesine sohbet olsun diye. Direkt arkadaşlığını bitirmekten bahsetti.
İki duruma cevap verin :
Cok yavas donersen sorun olabilirYavaşça arkama döner ve koşarak uzaklaşırım.
Kimsenin imtihanı degil1- Fiiliyata geçirmediği sürece benim için bir problem olmaz. Konusunu açmaz, olur biter. Onun imtihanı da bu. Yardım etmeye çalışırım.
2- Arkadaşlığımı bitiririm.
Yakışmadı İmamoğlu1- sevinirim
2- dudağına yapışırım
O zaman düzelteyim, Hızlıca arkamı dönüp koşmaya başlarım. Böyle daha iyi oldu sankiCok yavas donersen sorun olabilir
O zaman düzelteyim, Hızlıca arkamı dönüp koşmaya başlarım. Böyle daha iyi oldu sanki