Neler Yeni

Arkadaşınız eşcinsel olduğunu söylerse nasıl tepki verirsiniz?

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Alexa gaylığını açıklamadan önce ortamı elden geçiriyor 😀.
Her türlü arkadaşlığımı bitiririm.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Ben eşcinsel değilim. Ama arkadaşımla sohbet ederken sadece içimdeki karmaşadan, nevrozdan bir bahsettim öylesine sohbet olsun diye. Direkt arkadaşlığını bitirmekten bahsetti.
Siz nasıl tepki gösterirsiniz?
İki duruma cevap verin :
1-Genel eşcinsel olduğunu açıkladı.
2-Sizden hoşlandığını söyledi.

Not: bu açacağım son eşcinsel konusu.
Benden hoşlanma değil de 2 sene falan önce 14 yıllık arkadaşım bana eşcinsel olduğunu söyledi. Normalde söylemesine bile gerek yoktu benim yanımda öyle davranmamaya çalışsa bile ben ilkokuldan beri biliyordum. Çok kez ona öyle diyorlar ve arkadaşım da üzülüyor diye kavgalara girdim ve bazen bunlar dayak yiyeceğimi bildiğim kalabalık kavgalar olmuştur ama onun ağzından duymak garip hissettirmişti. Çünkü lise de başka şehirlere gitmiştik ve ben her yaz geldiğimde veya yılda 2 kere geldiğimde onların evinde kalıp aynı yatakta uyuduk yıllarca ama hiç hoşlanma durumunu ne sordum ne de o söyledi. Bilmiyorum umarım da yoktur olsa dahi çok kötü bir tepki vermezdim sanırsam. Daha ılımlı bir tepki ile böyle bir şeyin asla olmayacağını yıllardır kardeşim olduğunu söyleyip gerçerdim bağımı koparacağımı hiç sanmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Gürkan
Escinsel olmasina bisey demem benden hoslaniyorsa heteroyum der gecerim. hala hoslaniyorsa da iletisimimi keserim

Maykıl

80+ Silver
1. Beni ilgilendirmez

2. Olmaz ben eşcinsel değilim ama bizim mahallede bi kızvar taş taş ayarlayayim sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Fatih PEKER
1. Arkadaşlığını %100 olarak bitiririm

2. Suratına yumruğu geçirirdim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben eşcinsel değilim. Ama arkadaşımla sohbet ederken sadece içimdeki karmaşadan, nevrozdan bir bahsettim öylesine sohbet olsun diye. Direkt arkadaşlığını bitirmekten bahsetti.
Siz nasıl tepki gösterirsiniz?
İki duruma cevap verin :
1-Genel eşcinsel olduğunu açıkladı.
2-Sizden hoşlandığını söyledi.

Not: bu açacağım son eşcinsel konusu.
2. durumda tabi farklı hissederim ama sevmediğim bir kıza ne dersem aynısını derdim.
1.olarak ise ne yapayım arkadaşlığımı çöpe mi atayım bunun için?
Ben arkadaşımı bunun için bitiremem arkadaşlığımı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,196
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom