Öneri Arkadaşla oyun önerisi

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,116
Euro Truck Sim- World Of Tanks- Asetto Corsa döngüsünde kaldık artık oyun arıyoruz bütçe bilmiyorum ayarlarız. Aksiyon olur hayatta kalma olur hiç farketmez sadece oyun önerisi lazım

Aksiyon hayatta kalma için the forest baka bilirsin veyahut 5-6 kişi iseniz eğlencesine witch it var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Euro Truck Sim- World Of Tanks- Asetto Corsa döngüsünde kaldık artık oyun arıyoruz bütçe bilmiyorum ayarlarız. Aksiyon olur hayatta kalma olur hiç farketmez sadece oyun önerisi lazım
Astrooner e da bakabilirsiniz ben beğenmiştim

Eğer arkadaş sayını yazarsan daha net öneri verebilirim

Aksiyon hayatta kalma için the forest baka bilirsin veyahut 5-6 kişi iseniz eğlencesine witch it var

Astrooner e da bakabilirsiniz ben beğenmiştim

Eğer arkadaş sayını yazarsan daha net öneri verebilirim
Min 2 genellikle 4, the foresti kaç kere bitirdik bilmiyorum hocam

Muck , Devour , Outlast Trıals , Escape the Backrooms , One Armed Cook , Banana Shooter , War thunder , Counter Strıke 1.6, Counter Strıke Nexon bunları bi dene.

Merhaba hocam. Genellikle sevilecek oyun bulmak bu zamanda çok zor herkes gibi bende zorlanıyorum hele arkadaş ortamı olunca biraz daha zor.

Ben oyun önermek yerine bir site önericem orada arkadaş sayısı ve de co-op mu yoksa online mı gibi seçenekler var siteyi türkçe çevirirseniz daha kolay olur sizin için belki işinizi yaraya bilir diye buraya ekliyorum. Belki denk gelebileceğiniz güzel oyun bulabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

---
www.co-optimus.com/games.php

Far cry 5 saints row 3, 4 oynayabilirsiniz kane and lynch 2 de iyidir

7days to die a da bakabilirsin
Onu oynadık hocam
Merhaba hocam. Genellikle sevilecek oyun bulmak bu zamanda çok zor herkes gibi bende zorlanıyorum hele arkadaş ortamı olunca biraz daha zor.

Ben oyun önermek yerine bir site önericem orada arkadaş sayısı ve de co-op mu yoksa online mı gibi seçenekler var siteyi türkçe çevirirseniz daha kolay olur sizin için belki işinizi yaraya bilir diye buraya ekliyorum. Belki denk gelebileceğiniz güzel oyun bulabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

---
www.co-optimus.com/games.php
Eyvallah kral
Muck , Devour , Outlast Trıals , Escape the Backrooms , One Armed Cook , Banana Shooter , War thunder , Counter Strıke 1.6, Counter Strıke Nexon bunları bi dene.
Devour,outlas,escape the backrooms,War thunder vs oynadık hocam

Far cry 5 saints row 3, 4 oynayabilirsiniz kane and lynch 2 de iyidir
Far Cry serisini de bitirdik
Bunu da 1 hafta önce bitirdik

Liars Bar eğlenebileceğiniz masa oyunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,402