Arkadaşlar 1.mi̇ 2.si̇stem Mi̇ 2k Çözünürlük İçi̇n?

rh4nE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
BUNLAR ARASINDA ÇOK KARARSIZIM HANGİSİ SİZCE

Ekler

• sistem1.png
    sistem1.png
    125.4 KB · Hit: 66
  • sistem2.png
    sistem2.png
    212.9 KB · Hit: 62
BUNLAR ARASINDA ÇOK KARARSIZIM HANGİSİ SİZCE

7800xt li sistem alıcaksan kesinlikle bunu özelleştirip al gerçekten bütün parçaları aşırı kaliteli, kasa, ekran kartı, ana kart ASUS marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

KNK bunda taksit vermiyor vadesiz ondan alamam
Ama çok büyük zarar ediyon biliyon demi

7800xt li sistem alıcaksan kesinlikle bunu özelleştirip al gerçekten bütün parçaları aşırı kaliteli, kasa, ekran kartı, ana kart ASUS marka
gaminggen taksit ile bölmüyor vadesiz oradan almam ne yazık ki

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama çok büyük zarar ediyon biliyon demi
yani parçalardan zarar ediyorum markalardan ama kartta çok fark koyuyor bu fiyatlarda nakit ödeyemem

öyle bir durum varsa itopyanınkini al. ama o sıvı soğutma para israfı güzel bir kule tipi alsan daha çok iş görür bence
evet sıvı soğutma hoşuma gitmedi çoğu sisteme koymazlar buraya eklemişler

yani parçalardan zarar ediyorum markalardan ama kartta çok fark koyuyor bu fiyatlarda nakit ödeyemem
Konu dışı ama 17 yaşında kredi kartı alamam demi 6 aydır sigortalı çalışıyorum, ama kasım da 18 olcam direk alabilir miyim kredi kartı taksitle bişiler almak için

Konu dışı ama 17 yaşında kredi kartı alamam demi 6 aydır sigortalı çalışıyorum, ama kasım da 18 olcam direk alabilir miyim kredi kartı taksitle bişiler almak için
Evet sigortan da varsa verirler muhtemelen ama yeni 18 olunca bir sıkıntı oluyor mu o konu hakkında bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,413
Üyeler
183,831
Son üye
kadirw
Geri