BUNLAR ARASINDA ÇOK KARARSIZIM HANGİSİ SİZCE

Ama çok büyük zarar ediyon biliyon demiKNK bunda taksit vermiyor vadesiz ondan alamam
gaminggen taksit ile bölmüyor vadesiz oradan almam ne yazık ki![]()
ELITE-7800XT / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-7800XT sistem tavsiyesi ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
7800xt li sistem alıcaksan kesinlikle bunu özelleştirip al gerçekten bütün parçaları aşırı kaliteli, kasa, ekran kartı, ana kart ASUS marka
öyle bir durum varsa itopyanınkini al. ama o sıvı soğutma para israfı güzel bir kule tipi alsan daha çok iş görür benceKNK bunda taksit vermiyor vadesiz ondan alamam
yani parçalardan zarar ediyorum markalardan ama kartta çok fark koyuyor bu fiyatlarda nakit ödeyemem![]()
ELITE-7800XT / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ELITE-7800XT sistem tavsiyesi ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
7800xt li sistem alıcaksan kesinlikle bunu özelleştirip al gerçekten bütün parçaları aşırı kaliteli, kasa, ekran kartı, ana kart ASUS marka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama çok büyük zarar ediyon biliyon demi
Anladımgaminggen taksit ile bölmüyor vadesiz oradan almam ne yazık ki
Konu dışı ama 17 yaşında kredi kartı alamam demi 6 aydır sigortalı çalışıyorum, ama kasım da 18 olcam direk alabilir miyim kredi kartı taksitle bişiler almak içinyani parçalardan zarar ediyorum markalardan ama kartta çok fark koyuyor bu fiyatlarda nakit ödeyemem
Soldaki daha performanslı çalışır verdiğin paraya değer. Taksit yapıyorsa kaçırma.BUNLAR ARASINDA ÇOK KARARSIZIM HANGİSİ SİZCE
peerless assassin al hocam çok masraf etmeevet sıvı soğutma hoşuma gitmedi çoğu sisteme koymazlar buraya eklemişler
Evet sigortan da varsa verirler muhtemelen ama yeni 18 olunca bir sıkıntı oluyor mu o konu hakkında bilgim yok.Konu dışı ama 17 yaşında kredi kartı alamam demi 6 aydır sigortalı çalışıyorum, ama kasım da 18 olcam direk alabilir miyim kredi kartı taksitle bişiler almak için