açıkçası pek anlamıyorum klavyeden blue yada red switch farketmez tkl de olabilirTam boy mu olsun %60 veya 75 mi, hangi renk switch olsun? Bunları belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Hocam sizin önerdiğiniz klavye mi yoksa benim attığım mı hangisini önerirsinizBanggood öncelikli nakliye ile alabilirsin.Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye Bluetooth Kablolu Çift Modlu 60% Altın / Buz Mavisi Aydınlatmalı Oyun Klavyesi
Yalnızca US$45.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye Bluetooth Kablolu Çift Modlu 60% Altın / Buz Mavisi Aydınlatmalı Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
teşekkür ederim yön tuşları olmadığından malesef bu olmazBanggood öncelikli nakliye ile alabilirsin.Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye Bluetooth Kablolu Çift Modlu 60% Altın / Buz Mavisi Aydınlatmalı Oyun Klavyesi
Yalnızca US$45.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye Bluetooth Kablolu Çift Modlu 60% Altın / Buz Mavisi Aydınlatmalı Oyun Klavyesi online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.tr.banggood.com
teşekkür ederim yön tuşları olmadığından malesef bu olmaz
reddragon klavye konusunda iyi bir markamı acaba pek duymadım amaREDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka IÅıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
Bu fiyat civarında iyi, bu fiyatlarda mekanik ve marka bulmak mümkün değilreddragon klavye konusunda iyi bir markamı acaba pek duymadım ama
anlıyorum teşekkür ederimBu fiyat civarında iyi, bu fiyatlarda mekanik ve marka bulmak mümkün değil
peki bu paylaşmış oldugunuz site güvenilir miBu fiyat civarında iyi, bu fiyatlarda mekanik ve marka bulmak mümkün değil
Evetanlıyorum teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki bu paylaşmış oldugunuz site güvenilir mi
Attığınız daha iyi. Arkadaşın bütçesi 1.5 civarı olsaydı bunu önerecektim bendeHocam sizin önerdiğiniz klavye mi yoksa benim attığım mı hangisini önerirsiniz
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$69.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...www.banggood.com