2025 modelini sence beklemeliyim 200bandındamı gelir sencePulsar RS200 mantıklı olur, satış sonrası parçada vs. sıkıntı yaşamazsın pek.
bir fikrim yok bende 24ü vardı sattım, bajaj iyidir bu bütçelerde, satarken de çok çok fazla değer kaybetmiyor.2025 modelini sence beklemeliyim 200bandındamı gelir sence
cok kroniği varmıs diyolarsr250de akabilir
kronikten ziyade dijital ekranına aman yagmur damlası değmesin allahın emri direk ekran bozuluyor. yağ pompası bide bazilarında patliyor. onun dışında biseyi yok. Bu fiyatlara görünüş olarak bence en guzel motor ama ekrani neredeyse herkeste bozuluyor ve pahali.cok kroniği varmıs diyolar
rks 250 sr baya düşündüm ama parçası olurmu bılmıom suan baya iyi indirimde cünkükronikten ziyade dijital ekranına aman yagmur damlası değmesin allahın emri direk ekran bozuluyor. yağ pompası bide bazilarında patliyor. onun dışında biseyi yok. Bu fiyatlara görünüş olarak bence en guzel motor ama ekrani neredeyse herkeste bozuluyor ve pahali.
bajaj en mantiklisi ya da srk250sr
rks nın önerirmisin pekiBu Euro 5+ emisyonları gelecek 2025 döneminde şuan fiyatlar kampanyada, bundan önce bayiler fiyatları yüksek tutup satıyordu şimdide ellerinde kaldı 2024 biterken hepsini satmak zorunda veya bayiler plakalandırıp 2025 te öyle satmak zorunda e haliyle bu da bir masraf ve bir uğraş. Şimdi bunu niye anlattım normalde 180 190k liste fiyatı olan motor bayiye gidince nakte 150 160k çekiliyor. Örneğin Honda Activa 125 liste fiyatı 115k bayide 89k gidip bak istersen. Şuan hem taksit imkanı var hemde kampanyalar bol. Youtube de bir iki araştırma ile de bunun örneklerini görebilirsin. Motor önerimde RS200, sr 250 parça kalitesi kötü ve bir parça için 1 ay beklersin.
RKS her sene onlarca model getirip sattığı gibi unutan bir firma buradan hesap et. Servisleri de berbat desem yanlış olmaz (tecrübeyle sabit) .Almak istediğin marka/modelin ulaşılabilirliği, yedek parçası, servisi ne durumda biraz göz at. Kararını verirsin zaten.rks 250 sr baya düşündüm ama parçası olurmu bılmıom suan baya iyi indirimde cünkü
Dediğin fiyar aralığında üstelik racing kategorisinde Honda ve Yamaha dışı biraz üzer ama muadil olarakta Rs200 var oda rakiplerine göre iyi değil ama fiyat olarak güzel. Honda Cbrı durdurdu yerine getirdiği motor çok küçük, yamaha r25 desen çok pahalı, naked olarak mt ler var gayet güzel ama ikinci el temiz bulabilir misin bilmiyorum.rks 250 sr baya düşündüm ama parçası olurmu bılmıom suan baya iyi indirimde cünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:
rks nın önerirmisin peki