Bu fiyatlara birkaç kez daha düştü iptal olmaz. Bu fiyata yeterli cihaz bence ekran kartının 6GB olması da iyi.bu modeli kullanan var mı? bence tam f/P oldu inşallah iptal olmaz![]()
Hp pavilion gaming laptopum vardı . 3050ti modelinden . Hicbir oyundan keyif alamiuordum asiri fan sesi.fps yerlerde dlss 3000 serisinde iyi degil. Droplar kasmalar donmalar . İllallah ettiydim. Birkac ay once 4060 li laptop aldım. Birde 2k monitör su an oyun oynadigimi anliyorum desem yeridir. Bu butceye 2.el 4050 4060 bulunabilirdi fakat 0 dan yana kullanmissiniz hakkinizdir. Gule gule kullanin diyelim o zaman.bu modeli kullanan var mı? bence tam f/P oldu inşallah iptal olmaz![]()
aslında oyun için almadım kardeşimin okulu için aldım, oyun oynanacak olursa laptop soğtucusu fayda etmez mi? teşekkürlerHp pavilion gaming laptopum vardı . 3050ti modelinden . Hicbir oyundan keyif alamiuordum asiri fan sesi.fps yerlerde dlss 3000 serisinde iyi degil. Droplar kasmalar donmalar . İllallah ettiydim. Birkac ay once 4060 li laptop aldım. Birde 2k monitör su an oyun oynadigimi anliyorum desem yeridir. Bu butceye 2.el 4050 4060 bulunabilirdi fakat 0 dan yana kullanmissiniz hakkinizdir. Gule gule kullanin diyelim o zaman.
teşekkürlerBu fiyatlara birkaç kez daha düştü iptal olmaz. Bu fiyata yeterli cihaz bence ekran kartının 6GB olması da iyi.