Neler Yeni

Arkadaşlar 3 lü prizin 15 metre olması pc ye zarar verirmi

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Tuğra
arkadaşlar benim mutfakta toprak hattım var mutfaktan kendi odama 15 metre priz çekiceğim sorun olurmu PC 650 W çekiyor birde ara sıra fön makinesi falan kullanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun zararı olurmu kaliteli bir 3 lü önerir misiniz?

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
arkadaşlar benim mutfakta toprak hattım var mutfaktan kendi odama 15 metre priz çekiceğim sorun olurmu PC 650 W çekiyor birde ara sıra fön makinesi falan kullanırım

ben 20 metrelik kullanıyodum 3 sene boyunca. pc ye bir zararı olmaz benimkisinin prizinin kabloları birbirine temas edip yanmıştı ama bu uzatma kablosunun priziyle alakalı yani pc ye zararı olmaz diye biliyorum

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
hiç bir sıkıntı olmaz sorunsuz kullanabilirsin. mutfakta olan toprak hattı nasıl senın odanda olmuyor ? daire elektrik tesisatı işlem mi gordu

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Tuğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 20 metrelik kullanıyodum 3 sene boyunca. pc ye bir zararı olmaz benimkisinin prizinin kabloları birbirine temas edip yanmıştı ama bu uzatma kablosunun priziyle alakalı yani pc ye zararı olmaz diye biliyorum
3 lü prizin kablo kalınlıgı kaç birde ısınıyormu

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil

yine de gönlün rahat olsun istiyorsan iyi paran da varsa akım korumalı bir piriz alırsan zaten bir sorun olmaz hiç

Can...

80+ Platinum
hiç bir sıkıntı olmaz sorunsuz kullanabilirsin. mutfakta olan toprak hattı nasıl senın odanda olmuyor ? daire elektrik tesisatı işlem mi gordu
bizde de öyle hocam ev eski mutfakta 2 prizde yok toprak :D kendim çekecektim annem kurcalatmadı

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
SY
Eski binalarda genelde sadece mutfakta ve banyoda olur topraklı priz hocam

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Tuğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ev 30 yıllık kanka mesela odamdaki prizi söküyorum 3 tane mavi tane sarı kablo var değişik mutfaktakinde 3 kablo var

Freix

80+ Bronze
gönül rahatlığı istiyorsan en iyi ups

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Tuğra

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
ev 30 yıllık kanka mesela odamdaki prizi söküyorum 3 tane mavi tane sarı kablo var değişik mutfaktakinde 3 kablo var
üç kablo varsa faz notr topraktır zaten. bilemedim yerinde bakıp incelemek ölçmek lazım. neyse 15te ceksen 20de ceksen bir şey olmaz pc ne. 3x1,5mm ttr kablo al ucuna topraklı grup priz + topraklı fiş al kabloyu kendin yap daha ucuza gelir hazır kablo alırsan daha pahalı olur.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Tuğra
üç kablo varsa faz notr topraktır zaten. bilemedim yerinde bakıp incelemek ölçmek lazım. neyse 15te ceksen 20de ceksen bir şey olmaz pc ne. 3x1,5mm ttr kablo al ucuna topraklı grup priz + topraklı fiş al kabloyu kendin yap daha ucuza gelir hazır kablo alırsan daha pahalı olur.
peki 4 kablo ne anlama geliyor 3 mavi 1 sarı

Top Bottom