Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar 3060 veya 3060ti alıcam daha belli değil ama

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
Video testlerine bakarken Genel olarak asus msi zotac farklı farklı modeller var bunların arasında fps farkı vardır illa ben aralarından bütçem el verdiğince en iyisini almaya çalışacağım karşılaştırma yapabiliceğim veya hangi marka daha performans lı gibi testler varmı varsa yardımcı olurmusunuz?

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
Video testlerine bakarken Genel olarak asus msi zotac farklı farklı modeller var bunların arasında fps farkı vardır illa ben aralarından bütçem el verdiğince en iyisini almaya çalışacağım karşılaştırma yapabiliceğim veya hangi marka daha performans lı gibi testler varmı varsa yardımcı olurmusunuz?
Aynı model ekran kartlarında farklı markalar arasında fps farkı olmaz. Fiyat farkını oluşturan durum markaların tasarladıkları modellerde soğutma bloğunun kalınlığı, ekran kartının back platein de kullanılan malzeme ve ekran kartı içerisindeki boruların malzeme kalitesine göre değişir.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı model ekran kartlarında farklı markalar arasında fps farkı olmaz. Fiyat farkını oluşturan durum markaların tasarladıkları modellerde soğutma bloğunun kalınlığı, ekran kartının back platein de kullanılan malzeme ve ekran kartı içerisindeki boruların malzeme kalitesine göre değişir.
Anlıyorum peki hangi markayı alsam garanti konusunda soğutma konusunda sıkıntı çekmem fazla sıcaklık istemiyorum 3060ti ve 3060 ikisi içinde daha karar vermedim ne alsam diye

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
Anlıyorum peki hangi markayı alsam garanti konusunda soğutma konusunda sıkıntı çekmem fazla sıcaklık istemiyorum 3060ti ve 3060 ikisi içinde daha karar vermedim ne alsam diye
Ucuz olan markayı alman mantıklı olur bu durumda. Zotac iyidir bu konuda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer diyorsan ki ben ekstra para verebilirim diye. O zaman asus veya msi modellerinden birine yönelebilirsin.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuz olan markayı alman mantıklı olur bu durumda. Zotac iyidir bu konuda.

Eğer diyorsan ki ben ekstra para verebilirim diye. O zaman asus veya msi modellerinden birine yönelebilirsin.
Zaten bütçem hepsine yetiyor hocam

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Asus Dual fiyat performansta baya iddiali ancak indirim ve fırsat kovalanarak ASUS TUF veya Msi Gaming X bakilabilir.

Mustafa__

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mustafa Tartar
Zotac modellerinden birini alsan yeterli olur.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
3060ti vs 3060 youtube dan testlerine bakabilirsin

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
Asus Dual fiyat performansta baya iddiali ancak indirim ve fırsat kovalanarak ASUS TUF veya Msi Gaming X bakilabilir.
2side kasama uyuyor hocam indirim beklememe gerek yok aslında çünkü aralarında 1.5k gibi bir fiyat var

3060ti vs 3060 youtube dan testlerine bakabilirsin
Baktım ama ekran kartı markaları aynı değil genelinin

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
2side kasama uyuyor hocam indirim beklememe gerek yok aslında çünkü aralarında 1.5k gibi bir fiyat var

Baktım ama ekran kartı markaları aynı değil genelinin
Eger bütçeniz yeterliyse 3060TI hatrı sayılır derecede kuvvetli 3060'a göre. Ben asus dual kullanıyorum tam yukte 60-65 arası sıcaklık değerlerim. İzmir'de 35 derecelerde bile 65'i aşmadı açıkçası.

ANtiQ08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Furkan
Eger bütçeniz yeterliyse 3060TI hatrı sayılır derecede kuvvetli 3060'a göre. Ben asus dual kullanıyorum tam yukte 60-65 arası sıcaklık değerlerim. İzmir'de 35 derecelerde bile 65'i aşmadı açıkçası.
İşlemci olarak ne kullanıyorsunuz?

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Nvidia şart değilse amd 6700xt de bakabilirsiniz. Ben iç çekiyorum 3060ti aldığım için

Top Bottom